Ciki, ha nem új a babakocsi? Ti lenéznétek emiatt bárkit is? Vagy megszólnátok? Aminek gyárilag nincs teteje, az miért jó?
3 gyermekem van, jövőhétre várjuk a 4.-et. Én eddig úgy voltam vele, hogy jó az a babakocsi, ami van. Van egy sportbabakocsi, tökéletes állapotban, egy Hauck tető nélküli, ez egyszer ki lett mosva, különben új. Nem tudtam használni,mert nyári baba volt a kicsi, akinek vettük, és így rásütött a nap. Vízszintestől a függőlegesig állítható. Gondoltam ezt használnánk, ha nem süt a nap, mert ebből kilát.
És van egy nagybabakocsi, aminek átfordítható a tolókarja, jó állapotú, egy gyermeknél használtuk.
Ezt gondoltam egy állandó kocsinak.
Anyósom szerint viszont újat kéne venni, mert milyen ciki már ez így. Szerintetek igaza van? Nekem eddig eszembe se jutott, hogy kellene egy 4. kocsi is.
Ráadásul kis faluban lakunk, itt meg aztán én úgy gondolom, hogy mindegy, milyen a babakocsi.
Ti vennétek még egyet pluszban?
Szerintem egyáltalán nem ciki.
Sőt, én úgy gondolom, ha lesz még egy babánk, akkor inkább használtan fogok venni egy jobb fajta babakocsit, mert az elsőnél inkább olcsóbbakat vettem (tapasztalat híján), de némelyik kevésbé jó minőségű, így több kocsink is van.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves második válaszoló! Ha tudnád, hogy én hányszor szaladtam bele a Tesco-s, Auchan-os olcsó vackokba, amik egy egy lépcsőnél széttörtek a gyerek alatt, pedig alig volt 8kg.... Mi is vagy 6-7db babakocsit kellett, hogy kidobjunk,mert annyira gagyi. Nem véletlen a 2500ft-os ár....
Ami meg van, és jó állapotú, az bababoltból van, és a stabilitásából nem vesztett semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!