Akinek van tapasztalata a Hauck Viper Trio vagy a Baby Design Sprint Plus babakocsikkal, mi a véleménye róla? Előnyök, hátrányok stb. érdekelne. Tudtok ajánlani ezeken kívül az alábbi feltételeknek (lásd. Lent) megfelelő babakocsit?
Olyan 3:1-ben babakocsit keresek, ami...
- könnyű (max. 10 kg a sportkocsi)
- összecsukható a sportkocsi része (tehát nem külön az ülés, külön a váz, hanem egyben)
- nem kagylóülése van
- a kerekei viszonylag nagyobbak, hogy bírják a kicsit rosszabb terepet is
- lehetőleg 100.000 Ft alatti, de az abszolút max. a 150.000 Ft
Eddig csak ezt a kettőt találtam, ami megfelelt a feltételeimnek:
Hauck Viper Trio: [link]
Baby Design Sprint Plus: [link]
A Baby Design jó minőségű!!
Leszedhető első kerekek, masszív, tömör kerekek, 9kg körül.
A Hauck annak ellenére, hogy német, inkább csak lejáratja az országát a termékeinek nagy részével.
Tömör kerekek, 3 kerék, instabil.
Amire mindenképp figyelj oda, hogy a hordozóban (0+ autóülés) legyen szűkítő és derékkímélő párna.
Ezt a baby design jól megoldja.
A dunakeszi Kangaboo-ban 82.000-ért láttam.
De az Espiro Vector 120.000ft és sokkal jobb.
Vagy a Britax B-agile 142.000ft és a legbiztonságosabb autósülést adják hozzá. 8kg!
Az Espiro-t és a Britax-ot is nézegettem már, azok annyira nem nyerték el a tetszésemet.
A Hauck-ot és a Baby Design-t is megnézem élőben, egyelőre csak felületesen, de sokkal masszívabbnak tűnt a Baby Design, úgyhogy valószínűleg az lesz a nyerő!
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!