Vegyek vagy ne? Hauck vs Bergon?
Melyiket ajánlanátok?
Van egy Bergon babakocsink ami nagy,téliesíthető,teljesen átalakítható ülősre!
Viszont nagyon tetszik a Hauck babakocsi is.
Melyiket válasszam?Ezekre a kis babakocsikra nagyon sok a panasz,hogy bevásárlásra nem igazán alkalmas,se hosszabb sétára mert nyeklik nyaklik (nem konkrétan a Hauck-ra hallottam hanem nagy általánosságban),kicsi a kereke stb stb...
Maradjon a Bergon vagy vegyek egy Hauckot ha már ül a babám?
Ha ne Hauckot akkor esetleg milyet?
Egyébként a Hauck ez lenne:
Nekünk ilyen Hauck Malibunk van. Azért vettük, mert viszonylag könnyű és fel tudom cipelni az első emeletre. Jó utakon tökéletes, de még így is van, hogy megakad az első kerék. Szerintem a kereke a gyenge pontja, egyébként jó kocsi. Bevásárolni is járok vele. De vettünk egy esernyőre csukhatót arra az esetre ha kirándulni megyünk, vagy utazunk.
A másikat nem ismerem, szóval nem tudok konkrét tanácsot adni, csak a tapasztalataimat tudtam leírni, hátha segít.
Ha már ül a gyerek, sokkal jobb egy könnyebb kocsival.
1 év felett meg mindenképpen érdemes kicsi kocsit használni, mert nehéz a kocsi, nehéz a gyerek is, szóval jobb könnyíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!