Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » A drága babakocsi tényleg...

A drága babakocsi tényleg jobban megéri?

Figyelt kérdés
Átlagosan jó ha 1,5 évig használják. Tényleg érdemes kiadni rá 100 ezer Ft-nál többet? Ismerőseim körében többeknek 150-200 ezer Ft-os babakocsija van a babának. Jó nem mondom, hogy a leggagyibbat szeretném, de én nem adnék ki rá 100-nál többet! Ti mennyiért vettetek/vesztek?
2013. szept. 2. 12:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

A mi babakocsink,75 ezer ft volt.

Maximálisan meg vagyok vele elégedve.

2013. szept. 2. 12:49
 2/19 anonim ***** válasza:
Mi meg nem vettünk babakocsit. :) Szóval igen, 100ezerért pláne drágának találom.
2013. szept. 2. 12:51
 3/19 anonim ***** válasza:
Persze nem a kici óccót kell megvenni, de 100 ezer alatt vagy akörül is lehet jó babakocsit találni.
2013. szept. 2. 12:53
 4/19 anonim ***** válasza:
Én nem tartom lényegesnek az árát, mindenki annyiért vegyen, amennyiért tud. Mi 30-ért vettük újan 3 éve, de sok százezrest meghazudtol és nem is jön velem szemben az utcán. Én szempontokat állítottam fel, hogy mi a fontos és kiszabtunk egy kategóriát is árban. 50 felett semmiképp nem vettem volna, mert jó márkák, jó kocsik találhatóak alatta is.
2013. szept. 2. 12:56
 5/19 anonim ***** válasza:
ajándékba kaptuk, mi vagyunk a 3 tulajdonos. eltolni a boltig tökéletes.
2013. szept. 2. 13:03
 6/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az ár és a márka számít, hanem hogy tudd, pontosan mire van szükséged. Nekem nem kellett olyan, amihez van hordozó, mert volt külön autós babaülés. Nem kellett mózes sem, mert nyári baba volt, nem kellett védeni a hidegtől, széltől. Így jó volt egy viszonylag egyszerű babakocsi.

Amikor tudtam, mi kell, akkor sem a márkát néztem, hanem hogy melyik felel meg legjobban a feltételeimnek.

2013. szept. 2. 13:04
 7/19 A kérdező kommentje:
Úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy tényleg csak a 100 ezer feletti babakocsik jók?
2013. szept. 2. 13:20
 8/19 anonim ***** válasza:
Ekkor a válasz az, hogy nem. Nem csak az jó. (Előző válaszoló voltam)
2013. szept. 2. 13:32
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem! A mi babakocsink 70ezer Ft volt 3 éve, már a második gyerekkel gyűrjük, tökéletes állapotban van, még legalább 2 gyereket simán kiszolgálna. Csomó hasznos funkció van rajta, amit használunk is. Több ismerősömnek 100ezer fölötti babakocsija van, mert nekik csak a 3 kerekű volt jó, meg, hogy csilli-villi legyen, de kínlódtak vele, mert kicsi volt a mózese, a gyerek gyorsan kinőtte, de a sportrészt meg nem lehetett vízszintesig hajtani vagy csak egy irányba tud nézni a gyerkőc a kocsiban. Szóval nem, nem csak a 100ezer fölöttiek jók. De ugye kinek mi az igénye.
2013. szept. 2. 13:39
 10/19 anonim ***** válasza:
nem csak azok jók, de szerintem nem lehet általánosítani, mindenkinek más az igénye, más funkciók kellenek.
2013. szept. 2. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!