A drága babakocsi tényleg jobban megéri?
Figyelt kérdés
Átlagosan jó ha 1,5 évig használják. Tényleg érdemes kiadni rá 100 ezer Ft-nál többet? Ismerőseim körében többeknek 150-200 ezer Ft-os babakocsija van a babának. Jó nem mondom, hogy a leggagyibbat szeretném, de én nem adnék ki rá 100-nál többet! Ti mennyiért vettetek/vesztek?2013. szept. 2. 12:47
11/19 anonim válasza:
Mi 95.000-ért vettünk ABC Design-os babakocsit tavaly a lányomnak,de kb. egyszer aludt benne egy pár percet! Nem tudta elviselni azt a babakocsit!:(
Na a vége az lett,hogy amikor egy hónapos volt vettünk neki egy másik Pierre Cardin kocsit! Az kb. 40.000 volt és abban úgy aludt,mint a bunda! Tehát nem mindig a drága a jó!!!:) Azóta is ott pihen a padláson,nincs szivem áron alul eladni!!
12/19 anonim válasza:
Már végképp nem tudom... Amik nekem tetszenek az 3 funkcójával együtt 25
13/19 anonim válasza:
12 folyt...
szóval a 3 funkció együtt 250.00 körül vannak.
Az egyik a concord neo travel a másik a casualplay kudu. Lehet, hogy tényleg hülyeség, nem tudom, de ezek tetszenek.
14/19 anonim válasza:
12. foly. Az ABC design 3 funkcióval most 140 körül van, de ha egy jobb autóshordozót szeretnél, akkor 170-ben van benne a 3 funkció.
15/19 anonim válasza:
Nem tudom, nekem rosszak a tapasztalataim. Először egy 90 ezreset vettünk, 3 részes (sport-mózes-hordozó) volt. Utáltam, kényelmetlen volt, nehéz, és alkalmatlan a mi életmódunkhoz. Ezután váltottunk egy ABC Designra, 50 ezerért vettük (ez egy funkciós volt, 7 hónapos volt a lányom amikor vettük, négy szögben volt dönthető), ez gyakorlatilag tönkrement, ezután 65 ezerért vettünk egy Quinnyt, ami jó, de ez csak ülni tökéletesen tudó, babakocsiban már nem alvó gyerkőcnek jó (zapp), ezt az én lányom 14 hónaposan kapta, és már most is alig használjuk (2 hónap telt el), mert kb. mindenhová gyalog jön. A vége tehát több lett, mint 200 ezer, ezért a következő gyereknek Stokkét tervezünk vásárolni, mert az is csak kicsit drágább ettől, kipróbálva viszont szuper, és mindenkitől csak jót hallottam róla.
16/19 anonim válasza:
Rengeteg babkocsit néztem, mielőtt döntöttem. 200-at nem akartam adni érte, ezért nézegettem a magasabb kategóriás használtakat. 100-ért vettünk egy 180-as babkocsit: alig volt látható a használat, bázistalppal (isofix), hordozóval, mózessel és sport résszel, minden huzata mosható. Mindenhol kényelmesen közlekedtem vele, masszív kocsi volt, jó sok cucc elfért a kosarában :) 1 évig használtuk eladtam 85-ért, szinte nem látszott rajta a napi használat. Ha lesz tesó, hasonló elvek alapján választok kocsit.
17/19 anonim válasza:
Tehát 15-ért használtam 1 évig....egy 80ezres babakocsit 1 év használat után, jó esetben 30ért lehet eladni....nekem ez jó befektetés volt.
18/19 anonim válasza:
nekünk is ABC Design van, én viszont tökéletesen meg vagyok vele elégedve, nagyon jó választás volt. 75-ért vettük használtan.
19/19 anonim válasza:
Én egy 75 ezeres Pierre Cardint vettem és nagyon nem szerettem. A kereke bele akadt mindenbe. A göröngyös rossz minőségű járdákon katasztrófa volt vele menni. Nem a felső része volt rossz, de számomra emiatt használhatatlan volt. Én most egy felső kategóriás használt, szép állapotú babakocsit vennék a mai eszemmel. Aminek szuper a kereke, mert az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!