Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem ciki fiúnak bordo kockás...

Nem ciki fiúnak bordo kockás babakocsi?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy ingyen kapunk nagyon jo állapotban levo babakocsit.Ez az 1 dolog ,amit nemkellene megvennunk.Csak egy kicsit bánt,hogy fiúnak bordo kocsit?Ugyanakkor nem szeretném megsérteni azt,akitol kapjuk,egyébként minden újjat megvettunk.Szeptember elejére vagyok kiírva,és azzal nyugtatom magam,hogy télen nem leszek vele olyan sokat kint,tavasszal meg vehetek valamilyen sportkocsit is .
2009. júl. 30. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém narancs és rozsdaszínű, virágokkal. Fiam van nekem is.
2009. júl. 30. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis! Nyugodtan menj vele, a barátnőméknek is olyan volt, ők direkt vették maguknak, soha nem jutott eszünkbe, hogy lányos lenne. Amúgy is : az ember spórol, ahol tud. Gondolj arra, hogy több pénzetek marad a babára -játékok, ruhácskák.
2009. júl. 30. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki?Fiús anyukákat már sokat láttam sárga,piros,bordó babakocsival.

Hidd el,ha meglesz a babád,olyan büszke leszel,nem fog érdekelni milyen kocsiban van a te babád lesz a leggyönyörűbb a világon!

39h

2009. júl. 30. 15:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszi a megnyugtatást.
2009. júl. 30. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Annyiféle színű-fajta létezik már nekünk lány volt rozsda kockás. valójában a kocsi formája nem tetszett, de senkit nem érdekelt,a piciben gyönyörködtek, de alig vártam, hogy válthassak.Télen ellehet takarni nagyrészét egy takaróval, tavasszal kendőben is hoprdozható
2009. júl. 30. 15:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A bordó nagyon dögös. Pláne a kockás.
2009. júl. 30. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem tök vagány!Fiúnak való!Használjátok egészséggel!!!

Boldog babavárást!

2009. júl. 30. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
a mi kocsink sötétkék és bordó kockás a mintája.Pont azért,mert ez a szín fiúnak és lánynak is kiváló.a férfiaknak is tök jól állnak a bordó ingek ,felsők.Egyáltalán nem csak lányos szín.Majd megtetszik,meglátod.
2009. júl. 30. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:

A klasszikus viktoriánus angol férfiszobák falát sokszor festették bordóra, mert egy komoly, elegáns, férfias színnek tartották, és illett a patinás bőr karosszékekhez:)) A római császárok is bíborszínt hordtak, hogy jelezzék a származásukat (és az majdnem bordó). Jó szín az... Illik majd a kis herceghez:))

Na persze ha rózsaszín lenne az a kocsi, az más...

2009. júl. 30. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!