"Ciki" a nagyon színes babakocsi?
Figyelt kérdés
pl: az egész pink....2011. jan. 21. 20:25
1/19 Bocipók válasza:
Nem, én is ilyet vennék, ha lányom születne.
2/19 anonim válasza:
Sose érdekeljen más véleménye! Neked tetszik, az a lényeg! Amúgy én is megvenném-már csak lázadásból is..-)
4/19 anonim válasza:
SZERINTEM NAGYON SZÉP. TÖK JÓL MUTATHAT BENNE EGY KICSAJSZI.
5/19 anonim válasza:
Ha tuti lanyod lesz, akkor miert ne. Szerintem jo kis vidam szin. En mondjuk nem szeretem a 3 kerekueket. Cikinek meg egyaltalan nem ciki. Jol nez ki. Vedd meg, ha ez az "alom babakocsid"
6/19 anonim válasza:
Szia! Egyáltalán nem ciki, nagyon szuper kis kocsi, én simán vennék, beletenném a lányom. Olyan jó látni az utcán egy színes kocsit, főleg így télen a szürke kopárságban. Szerintem az a gáz amikor fekete egy babakocsi. EZ nagyon szép!
7/19 A kérdező kommentje:
Már annyira nem kicsi :) 1.5 éves lesz és a mostani kocsija egy nagy tank :)
azért tetszik, mert bolygó kerekes, vízszintesen fekhet ha elaludna....
És nem mellékesen egyedi darab lenne itthon, mert ez nem kapható itt :D
2011. jan. 21. 20:49
8/19 A kérdező kommentje:
JA és sok minden kapható hozzá......
2011. jan. 21. 20:50
9/19 anonim válasza:
Jól néz ki ez a kocsi, szerintem nem cifra:) mikor írtad hogy nagyon színes azt hittem a szivárvány minden színében pompázik de nekem mondjuk az is tetszene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!