Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nagykerekű babakocsi már ciki?

A nagykerekű babakocsi már ciki?

Figyelt kérdés

Láttam a mai babakocsi divatot, és minél kisebb kerekű, annál drágább!Én a lányom születésénél arra törekedtem minél nagyobb a kereke legyen, mert annál kényelmesebb és annál strapabíróbb a kocsi!Vettem borsos áron egy pierre cardin kocsit. (4 éve)

És most ismét kismama vagyok, és felmerült bennem hogy akkor az a kocsink már elavultnak számít??

Eszembe sincs másikat venni, ne értsetek félre, csak érdekel hogy ki mit gondol erről!

2010. márc. 28. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Hát attól függ...pl. én bergont meg takko, meg ezek másolatai (hatalmas kerekek ámde nem bolygósíthatók, atom vastag fekvős résszel vastag lábzsákkal stb.) biztos nem vennék, nem is vettem egyik gyerekemnek se.

Viszont a terepviszonyok nálunk olyanok h elkél a nagyobb kerék, így bébé confortunk van (high trek) ami jó mert bolygósítható is meg állítható a rugózása. Pici korban mózeses, az tutira véd még télen is, nagyobb korban meg nem kell már olyan vastag és zárt kocsi.

Nekem a barátnőim akik bergon szerűt vettek, mind cserélték is le olyan 6 hós kor körül.

Azért csak divat miatt nem vennék kicsi kerekűt (mint ahogy nem is veszek mert momentán nem illeszkedik az élethelyzetünkhöz.)

ha szaladgálós, emelgetni való kocsit keresnék, és betonos útviszonyokra akkor viszont biztos nem vennék nagyobb kerekűt.

2010. márc. 28. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Bergonom van, bolygósíthatók a kerekek, nagyon szeretjük, bevált. Nagy dög, de nagyon kényelmesen fekszik vagy ül benne a lányom még 10 hónaposan is.
2010. márc. 28. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a nagy kerekűre esküszöm, jobb a rugózása, szélesebb, hosszabb, kényelmesebb, tovább jó a babának és szerintem irtó vagány :)) Meg voltam hülyülve egy ilyenért, de nem lehetett mert lakótelepen laktunk és cipelni kellett a kocsit az emeletről. Most már vidéken lakunk, így ha lesz még egy babám tuti olyan kocsit szerzek, mint egy holdjáró :))
2010. márc. 28. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk Espiró Vector Air van,hatalmas hátsó kerekekkel.de pont ezért nagyon stabil és jól irányítható minden terepen.Előtte egy kisebb kerekű volt amivel nem mindig lehetett gördülékenyen közlekedni.
2010. márc. 29. 11:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Ma a védőnőnél voltam és ott is feljött ez a téma!És volt néhány anyuka, babával, babakocsival, és láttam ilyet is-olyat is, de rájöttem akármilyen designes egy babakocsi teljesen mindegy, mert nem az a lényeg hanem hogy tiszta legyen!

Volt egy ott, ami szerintem vagy 150ezres volt, de retkes, és rájöttem hogy hiába nagyon divatos.Az enyém a most feljövő KUNERT márkáshoz hasonlít, de úgy gondolom tökéletes lesz a babámnak!

Ilyesmi az enyém, csak pierre cardin!: [link]

2010. márc. 29. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!