Csak engem bosszantanak az olyan kismamák akik nyavalyognak mindenert?
Figyelt kérdés
Mielőtt nem voltam állapotos se nagyon értettem hogy miert kell mindenért hisztizni es ezt az egészet betegségnek tekinteni de mióta terhes vagyok végképp nem ertem. 29 hetes vagyok de meg mindig tudod szőnyeget, ablakot pucolni es az sem
Okoz nehézséget hogy kisussem a rántott húst, de a környezetemben elképesztő milyen hisztis kismamák vannnak. Nyavajognak ha front van ha meleg van ha esik az eső, ha nem
Esik az eső, ha főzni kell ha mosni kell....aaaaaa elképesztő!!!
2015. jún. 6. 12:35
41/43 anonim válasza:
Kedves kérdező, biztos van olyan is aki eltúlozza a dolgokat,de nem tudhatod hogy amit mások éreznek az valójában mennyire kellemetlen. Neked szerencséd van mert semmi problémád sincs, de akinek egész nap hányingere van vagy egyfolytában szédül pl az talán kevésbe szívesen pucol ablakot. Aki azzal dicsekszik h milyen jól viseli a terhességet, az nem az ő érdeme hanem mázlija van hogy semmi sem gyötri. Nekem az első és a mostani terhességem sem problémamentes és én orvosi utasításra fekszem le sokszor és nem takarítok, de van aki ezt is hisztinek veszi és célozgat rá hogy ő bezzeg szülés előtt fél órával is még a kertet kapálta. Engem speciel ez bosszant. Boldog babavárást neked!
42/43 anonim válasza:
Most nagy a szàd. De lehet hogy 36 hetesen màr te is csak nyögni fogsz. Ki tudja???
43/43 anonim válasza:
Igen , hogy a kérdésre válaszoljak, úgy tűnik csak téged bosszantanak ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!