Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak engem bosszantanak az...

Csak engem bosszantanak az olyan kismamák akik nyavalyognak mindenert?

Figyelt kérdés

Mielőtt nem voltam állapotos se nagyon értettem hogy miert kell mindenért hisztizni es ezt az egészet betegségnek tekinteni de mióta terhes vagyok végképp nem ertem. 29 hetes vagyok de meg mindig tudod szőnyeget, ablakot pucolni es az sem

Okoz nehézséget hogy kisussem a rántott húst, de a környezetemben elképesztő milyen hisztis kismamák vannnak. Nyavajognak ha front van ha meleg van ha esik az eső, ha nem

Esik az eső, ha főzni kell ha mosni kell....aaaaaa elképesztő!!!

2015. jún. 6. 12:35
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
90%

Egyrészt, a magyarok szeretnek panaszkodni. Ez általános. Aki alapból is panaszkodós, az a terhességnél, klimaxnál, náthánál is panaszkodni fog.

Másrészt, minden ember más, és fogalmad nincs róla, hogy a másik épp mit érez. Azért mert te jól viseled, még nem jelenti, hogy mindenki másnak is jól kell viselnie.

Az egyik testvérem kb a 6. hónaptól nehezen vett levegőt, a terhesség vége felé pedig már sehogy se volt jó neki. Nem kapott levegőt se állva, se ülve, se fekve. Egy ideig még bírta, de aztán hamar kifakadt és folyton emiatt panaszkodott. Őszintén? MEgértem...engem is bosszantana ha nem kapnék levegőt.

A másik testvérem meg aludni nem tudott, mert gyakorlatilag az egész terhesség alatt rángatózott a lába. Azért 9 hónap kialvatlanul..bocsáss meg ha nem bírja és aztán fáradtan, ingerülten még azon is panaszkodik, hogy a katicabogár miért nem pirosabb..

Szóval ne hisztizz és ne nyavajogj azért mert más kismamák itt panaszkodnak. Lapozz tovább és kész. Én az ilyet nem vagyok hajlandó hallgatni.

2015. jún. 6. 13:08
 12/43 anonim ***** válasza:
A szülés is ilyen! Van aki végig meg se nyikkan, van aki az egészet végigüvölti...nem tudhatod te melyik táborban leszel! 37 hetesen esküvőn táncolgattam, pedig brutál hasam volt!
2015. jún. 6. 13:10
 13/43 anonim ***** válasza:
77%

Mert Te egy ősanya vagy. Én meg nem... második terhességem alig várom h vége legyen nyűg, fáj a derekam , sokat keményedtem amikor meg erőltettem magam ... már f

új az egész. Panaszkodom is néha :-))))

2015. jún. 6. 13:12
 14/43 anonim ***** válasza:
60%
Ha kihordtál/majd megszültél legalább 2 gyereket fájdalomcsillapítás nélkül, és a 9 hónapokat végigvitted egy nyikkanás nélkül, fitten...na akkor sem háborodhatnál fel másokon! Te sem vagy különb, csak te nem a derekad miatt nyafogsz, hanem mások miatt!
2015. jún. 6. 13:20
 15/43 anonim ***** válasza:
87%
Mindig is irigyeltem az ilyen fitt kismamákat mint amilyen te vagy :) sajnos én nehezen viselem,nem gondoltam volna hogy ilyen nehezen fogom. Bár nekem csak a meleggel van igazán nagy gondom,az előbb kimentem az árnyékba egy kicsit de majdnem elájultam így inkább bejöttem lepihenni,pedig hidd el annyi sok dolgom lenne és olyan jó lenne megcsinálni de sajnos én nehezen bírom. De majd vége lesz :) te meg légy büszke magadra és a szervezetedre hogy meg se kottyan neked egy terhesség! :)
2015. jún. 6. 13:28
 16/43 anonim ***** válasza:
70%
Hàt Te egy hős vagy!! Gratulàlok!!
2015. jún. 6. 13:42
 17/43 anonim ***** válasza:
24%
én 37 hetesen bekerültem kórházba fehérjés vizelet miatt de előtte 1 nappal is még kapáltam, mostam , vannak fura kismamák:)
2015. jún. 6. 13:52
 18/43 anonim ***** válasza:

#17 Te amúgy olvasol is, vagy ugyanolyan elmebeteg vagy, mint a kérdező?

Már miért lenne fura az ha valaki nem viseli jól a terhességet?

Olvasd már el a hozzászólásomat..meg a többiekét..

Tök jó neked, hogy könnyen viselted, örülj neki.

2015. jún. 6. 14:00
 19/43 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A 35. hétig én sem panaszkodtam, utána viszont igen,mert minden bajom volt. Meleg volt, vizesedett a lábam stb stb. Te sem tudhatod mi lesz veled pár hét múlva. Lehet 2-3 hét és te is a panaszkodósak táborát fogod erősíteni. Minden kismama más és minden kismama úgy viseli a terhességet ahogy, és ahogy már többen írták, nem ismered őket, hogy mi is a háttér. Ezt kritizálni?? Nem szép dolog. Ha te jól viseled azt tedd csendben és "hősködj" és csak magatokkal foglalkozz.
2015. jún. 6. 14:09
 20/43 anonim ***** válasza:
86%

Hogy te mekkora bunkó vagy. Mit érdekel az téged, hogy ki hogyan nyafog a terhessége miatt?

Netán ott ül minden kismama a nyakadon és löki a szöveget?

2015. jún. 6. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!