Csak engem bosszantanak az olyan kismamák akik nyavalyognak mindenert?
Mielőtt nem voltam állapotos se nagyon értettem hogy miert kell mindenért hisztizni es ezt az egészet betegségnek tekinteni de mióta terhes vagyok végképp nem ertem. 29 hetes vagyok de meg mindig tudod szőnyeget, ablakot pucolni es az sem
Okoz nehézséget hogy kisussem a rántott húst, de a környezetemben elképesztő milyen hisztis kismamák vannnak. Nyavajognak ha front van ha meleg van ha esik az eső, ha nem
Esik az eső, ha főzni kell ha mosni kell....aaaaaa elképesztő!!!
Egyrészt, a magyarok szeretnek panaszkodni. Ez általános. Aki alapból is panaszkodós, az a terhességnél, klimaxnál, náthánál is panaszkodni fog.
Másrészt, minden ember más, és fogalmad nincs róla, hogy a másik épp mit érez. Azért mert te jól viseled, még nem jelenti, hogy mindenki másnak is jól kell viselnie.
Az egyik testvérem kb a 6. hónaptól nehezen vett levegőt, a terhesség vége felé pedig már sehogy se volt jó neki. Nem kapott levegőt se állva, se ülve, se fekve. Egy ideig még bírta, de aztán hamar kifakadt és folyton emiatt panaszkodott. Őszintén? MEgértem...engem is bosszantana ha nem kapnék levegőt.
A másik testvérem meg aludni nem tudott, mert gyakorlatilag az egész terhesség alatt rángatózott a lába. Azért 9 hónap kialvatlanul..bocsáss meg ha nem bírja és aztán fáradtan, ingerülten még azon is panaszkodik, hogy a katicabogár miért nem pirosabb..
Szóval ne hisztizz és ne nyavajogj azért mert más kismamák itt panaszkodnak. Lapozz tovább és kész. Én az ilyet nem vagyok hajlandó hallgatni.
Mert Te egy ősanya vagy. Én meg nem... második terhességem alig várom h vége legyen nyűg, fáj a derekam , sokat keményedtem amikor meg erőltettem magam ... már f
új az egész. Panaszkodom is néha :-))))
#17 Te amúgy olvasol is, vagy ugyanolyan elmebeteg vagy, mint a kérdező?
Már miért lenne fura az ha valaki nem viseli jól a terhességet?
Olvasd már el a hozzászólásomat..meg a többiekét..
Tök jó neked, hogy könnyen viselted, örülj neki.
Hogy te mekkora bunkó vagy. Mit érdekel az téged, hogy ki hogyan nyafog a terhessége miatt?
Netán ott ül minden kismama a nyakadon és löki a szöveget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!