Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak engem bosszantanak az...

Csak engem bosszantanak az olyan kismamák akik nyavalyognak mindenert?

Figyelt kérdés

Mielőtt nem voltam állapotos se nagyon értettem hogy miert kell mindenért hisztizni es ezt az egészet betegségnek tekinteni de mióta terhes vagyok végképp nem ertem. 29 hetes vagyok de meg mindig tudod szőnyeget, ablakot pucolni es az sem

Okoz nehézséget hogy kisussem a rántott húst, de a környezetemben elképesztő milyen hisztis kismamák vannnak. Nyavajognak ha front van ha meleg van ha esik az eső, ha nem

Esik az eső, ha főzni kell ha mosni kell....aaaaaa elképesztő!!!

2015. jún. 6. 12:35
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
76%

Tyuha 17es, mostal? Hol? A patakban? Mert berakni a gepbe a ruhat es megnyomni a gombot azert nem nagy cucc.

Vannak, akik borzalmasan vizelik a terhesseget es nem azert, mert puhanyak vagy ilyesmi. Nagyon durva velejaroi is vannak, annak ellenere, hogy ezeket te nem tapasztalod. Azt is megertem, hogy irto rossz lehet a 400 fokban terhesen, foleg, ha dolgozni is kell. Mondom en ezt ugy, hogy en teljesen jol viseltem a terhesseget. A rosszulletek is nagyreszt elmaradtak, nem hanytam, de tobbszor majdnem elajultam nyaron a suto mellett. Pizzeriaban dolgoztam meg a 37. heten is, allni kell, szaladgalni, lepcsozni, stb, de birtam.

Amugy meg hihetetlen, hogy mar most, terhesen mennyire eloiteletes szupermami vagy. Remelem szulesnel osszekerulsz egy olyan anyukaval, aki meg se nyekken, te meg majd konyorogsz az edaert. Egyaltalan nem vagyunk egyformak, jobb, ha ezt mar most megtanulod

2015. jún. 6. 14:24
 22/43 anonim ***** válasza:
83%

Már megint egy felesleges, önigazolós, kisebbségi komplexust kompenzálós kérdés...

Egyébként engem nem bosszantanak, egyszerűen elfogadom, hogy mások vagyunk, hülye lennék ilyenen kiakadni. Én meghallgatom, ha valaki nem jól érzi magát megértem, együtt érzek, esetleg tanácsokkal segítek. Tudod ezt hívják úgy, hogy empátia.

2015. jún. 6. 14:40
 23/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a sok jo kívánságot hasonlókat nektek is ;) ! Bar baromira félre vagyok értve mert mint írtam 6 hónaposan mar vergődnek minden bajert. Időjárás, setalas, főzés, mosás, takarítás. Egyedül vagyok terhesen megse csinálok ugy mintha halálos beteg lennék. Ja es pár kérdésre válaszolva igen! Rám írnak facen oda jönnek utcán (2 szomszédom is terhes) fecsegnek egesz nap. Látom ez az oldal ha valamivel nem értek egyet máris le

Kell hurogni meg szépeket kívánni!!! Holott egy 22-23 hetes kismama egesz nap csokit tömve siránkozik mennyire rossz ez:) hat ilyen a régi időkbe nem volt, lehet bennem van a hiba.

2015. jún. 6. 14:40
 24/43 anonim ***** válasza:
53%

Tényleg kérdező amíg te át nem éled a rossz dolgokat, addig fogd be. Hogy ki hogy viseli, nem ugyanolyan. Valóban nem kell mindenért nyafogni, de vki így dolgozza fel, már attól is jobb neki, ha beszélhet róla. Én most itthon fekszem egy hete, és örültem, amikor vki vegighalgatott, amikor elmondtam a történetem. Nem itelkezett senki felettem, Jobbulást

kívánták és kitartást, sőt vki ismeretlenül is felajanlotta a segítséget. Hidd el sokat ad lelkiekben az együttérzés, empátia! Te meg annyit tudsz mondani, hogy na ez is mit nyafog. Én is ismerek sok nyafi kismamát de elfogadom és nem dörgöltem az orra alá, hogy én egyszer se hánytam!

2015. jún. 6. 14:56
 25/43 Anita0617 válasza:
Kedves kérdező! Nekem ez a második terhességem. Az első terhességem alatt végig azt mondtam énis hogy én nem is érzem magam terhesnek meg mindent csináltam.De sajnos 37 hetesen halva kellett megszülnöm a babámat méhlepénylevállás miatt. Úgyhogy most még csak 22 hetes vagyok de az eleje óta vigyáznom kell hogy ne legyen semmi baja a babának.Sokan vannak akik azért vannak eltíltva a munkától meg a házi munkától mert veszélyeztetettek. Úgyhogy sajnos senki nem tudhatja hogy a másik miért nem csinál ezt meg azt.
2015. jún. 6. 15:04
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én azokat nagyon is megértem, akik visszérrel, aranyérrel, idegbecsípődéssel, folyamatos hányingerrel, toxémiával küzdik végig az egészet, nem kapnak levegőt, nem tudnak aludni stb. Szerintem ember legyen a talpán, aki ezt egy szó nélkül tűri.

De az is tény, hogy sok olyan hisztigép van, akinek semmi baja, csak keresi, hogy min nyávoghat, mert a középpontban akar lenni, és azt panaszkodással lehet a legkönnyebben elérni. Nekem is van egy ilyen ismerősöm, 15 hetes, de már meg akar halni, hogy neki a dereka, akkor most a feje, akkor most ez a rossz, az a rossz, nem bírja a meleget, de 2 hete a hideget meg az esőt nem bírta, mikor lesz már jó idő stb. Kicsit röhejes mikor előadja h egy krumplileves megfőzése során neki 3x kell leülni, mert nem bír állni... azért ne túlozzunk már, van vagy 10 deka az a baba benne.

Én egyébként a 14. hétig eléggé szívásnak éreztem, sokat hánytam, amikor meg nem, akkor olyan szarul voltam, hogy örültem, hogy tudok lélegezni. Mondjuk nem vinnyogtam akkor se, csak néha mondtam a férjemnek, hogy teli van a tököm, vége lehetne már ennek az időszaknak. Aztán a 14. hét óta baromi jól bírom. Most 34 hetes vagyok, alacsony és vékony alkat (156 centi és most vagyok terhesen 59 kiló), ugyanúgy csinálok mindent, dolgozom, vásárolok, házimunka. Néha mondjuk már fáj a hátam, húzza a súly, de ilyenkor már szerintem mindenkinek, nem hiszem, hogy emiatt annyira nyafogni kéne. De szerintem én szerencsés vagyok, hogy ezen kívül semmi bajom, azért vannak olyanok, akik durván megszívják, őket megértem, hogy panaszkodnak. Az ok nélküli hisztin viszont én is kivagyok.

2015. jún. 6. 15:10
 27/43 anonim ***** válasza:
Mindenki másképp éli meg ezt az állapotot, és van, aki rájátszik, de ők mindenre rájátszanak terhességtől függetlenül is, és rá fognak játszani öregen is, ha megélik, ilyen az alaptermészetük. Anyukám hozzád hasonlóan energikus kismama volt, többször mesélte már.
2015. jún. 6. 15:35
 28/43 anonim ***** válasza:
Hm, hat nekem 19 hetes terhesen, akkor, amikor meg konkretan semekkora hasam sem vot, annyira fajt a derekam, hogy megmozdulni nem tudtam. Elvonszoltam magam a dokihoz, aki csak ertetlenkedett, hogy hat annak meg nem kellene fajnia. Na bumm, hat en majd besz'rtam
2015. jún. 6. 16:04
 29/43 anonim ***** válasza:
Nincs ket egyforma terhesseg egyebkent, ezt miert ilyen nehez felfogni? Miert kell ebben is osszehasonlitgatni, versengeni? Tulszarnyalni a masikat es a foldbe dongolni? Nincs ket egyforma szules sem. Van, akinek meg se kottyan egy 4 kilos gyerek, mas egy 3 kilosat se tud megszulni, stbstb. Az a baj, hogy a babadat is ugyanigy fogod hasonlitgatni..
2015. jún. 6. 16:12
 30/43 anonim ***** válasza:
Én a 38. hétben vagyok most, kb. a 34-35. hétig nem volt semmi bajom az ég világon, ebben a pár hétben érzem azt, hogy alig kapok levegőt és az alvás is nagyon nehezemre esik már. De én nem vagyok az a panaszkodós típus, úgyhogy ha valaki kérdezi, akkor annyit szoktam mondani, hogy "köszönöm jól vagyok de már várom a végét". Egy-két közelebbi barátnőmnek panaszkodtam csak ezekkel kapcsolatban, de nem viszem túlzásba, sőt...
2015. jún. 6. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!