Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy sok férfi...

Miért van az, hogy sok férfi és nő panaszkodik, hogy magányos de mikor ismerkedni próbálnak velük akkor meg szarnak a másikra, aztán meg nyavalyognak tovább, hogy magányosak?

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 21:07
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
A nők azért, mert aki ismerkedni próbál velük, az nem néz ki elég jól számukra.
2014. dec. 26. 21:08
 2/35 anonim ***** válasza:
85%
mertmindegyik adoniszt/világszépét akar és az átlag nem jó nekik...
2014. dec. 26. 21:08
 3/35 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, könnyebb nyafogni, mint tenni valamit. Én átlagos külsejű, nem bunkó srácként próbáltam ismerkedni rendszerint átlagos külsejű, normálisnak tűnő csajokkal, akik legtöbbször nyafogtak, hogy senki nem néz rájuk, aztán vagy eltűntek, vagy ha elhívtam őket valahová, akkor hárítottak, 1-2 olyan lány volt csak, aki nem halt bele abba, hogy együtt megittunk egy kávét, és személyesen is elbeszélgettünk.
2014. dec. 26. 21:11
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek 90% álmodozó van egy beépült képük arról akit szeretnének és megrögzötten ragaszkodnak a mesebeli álomképhez+válogatósak.
2014. dec. 26. 21:17
 5/35 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, könnyebb nyafogni, mint tenni valamit. Én átlagos külsejű, nem bunkó srácként próbáltam ismerkedni"

Lehet, csak unalmas vagy. Nem csak a külső számít a lányoknak. Ha nem vagy jó társaság, cseszheted (jó külső nélkül)

2014. dec. 26. 21:19
 6/35 anonim ***** válasza:
nem jó bárki. valaki olyan kell, aki jelent valamit.
2014. dec. 26. 21:20
 7/35 anonim ***** válasza:

Én magányos vagyok,de ha szeretnének ismerkedni velem,belemegyek simán.Csak az a bökkenő,hogy velem nem akarnak ismerkedni sem,ugyanúgy csak a külsőm alapján döntenek,és mivel nem születtem jóképűnek,így esélyem sincsen...

Felém semmilyen nő nem nyit,pedig szívesen venném...

23/f

2014. dec. 26. 21:21
 8/35 anonim ***** válasza:
67%
#5: Mert gondolod, hogy akik szürke nyusziként begubóznak, mindentől és mindenkitől rettegnek, nem járnak sehová sem, azok olyan rohadtul izgalmasak? Másrészt meg akinek olyan rossz az élete, az szerintem kapaszkodna bármilyen lehetőségbe, hogy végre megismerkedhessen valakivel. Arról nem is beszélek, hogy nem kellene úgy tenniük az embereknek, hogy micsoda nagy teher beülni valakivel valahová pl. egy kávéra, főleg ha magányos az illető.
2014. dec. 26. 21:26
 9/35 A kérdező kommentje:
Hát szomorú olvasni amiket írtok,de igen ez van kb,én is hasonló cipőben járok fiúként,néha ki vagyok,de legtöbbször azt mondom kapják be,ha nekik jó az állandó vágyódás hát járjanak pasiról pasira míg keresik azt a valakit vagy valamit.
2014. dec. 26. 21:28
 10/35 anonim ***** válasza:

"Másrészt meg akinek olyan rossz az élete, az szerintem kapaszkodna bármilyen lehetőségbe, hogy végre megismerkedhessen valakivel."

Ezt nem gondolod komolyan, ugye?

Egy kapcsolat nem épülhet kapaszkodásra, szenvedély, szerelem, a lehető legdinamikusabb érzés. Ha ez nincs meg, akkor miért várod, hogy idejét áldozza rád egy lány? Nem mindenki olyan kétségbe esett, hogy bármi jó, csak kimozdulhasson otthonról. Inkább a barátaival találkozik, olvas, akármit csinál, ahelyett, hogy olyan emberrel tltse az idejét, akivel nem érzi igzán jól magár. Ki vagy Te, hogy felháborodj?

2014. dec. 26. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!