Miért van az, hogy sok férfi és nő panaszkodik, hogy magányos de mikor ismerkedni próbálnak velük akkor meg szarnak a másikra, aztán meg nyavalyognak tovább, hogy magányosak?
"Nem tudom, könnyebb nyafogni, mint tenni valamit. Én átlagos külsejű, nem bunkó srácként próbáltam ismerkedni"
Lehet, csak unalmas vagy. Nem csak a külső számít a lányoknak. Ha nem vagy jó társaság, cseszheted (jó külső nélkül)
Én magányos vagyok,de ha szeretnének ismerkedni velem,belemegyek simán.Csak az a bökkenő,hogy velem nem akarnak ismerkedni sem,ugyanúgy csak a külsőm alapján döntenek,és mivel nem születtem jóképűnek,így esélyem sincsen...
Felém semmilyen nő nem nyit,pedig szívesen venném...
23/f
"Másrészt meg akinek olyan rossz az élete, az szerintem kapaszkodna bármilyen lehetőségbe, hogy végre megismerkedhessen valakivel."
Ezt nem gondolod komolyan, ugye?
Egy kapcsolat nem épülhet kapaszkodásra, szenvedély, szerelem, a lehető legdinamikusabb érzés. Ha ez nincs meg, akkor miért várod, hogy idejét áldozza rád egy lány? Nem mindenki olyan kétségbe esett, hogy bármi jó, csak kimozdulhasson otthonról. Inkább a barátaival találkozik, olvas, akármit csinál, ahelyett, hogy olyan emberrel tltse az idejét, akivel nem érzi igzán jól magár. Ki vagy Te, hogy felháborodj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!