Miért van az, hogy sok férfi és nő panaszkodik, hogy magányos de mikor ismerkedni próbálnak velük akkor meg szarnak a másikra, aztán meg nyavalyognak tovább, hogy magányosak?
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 21:07
31/35 A kérdező kommentje:
ma 22:17
Én meg próbálok ismerkedni az ilyenekkel de csak rinyálnak és azt mondják,majd lesz neked is valaki ,ahelyett hogy a lehetőséget ki használnák egy ismerkedésre ha nem megy akkor meg annyi.Én adok bárkinek lehetőséget.
2014. dec. 27. 23:28
32/35 anonim válasza:
Kérdező, te lány vagy vagy fiú?
33/35 A kérdező kommentje:
fiú,csak most nem rinyálásból írtam a kérdést csak megfigyeltem ezt a dolgot,és elég érdekes.
2014. dec. 28. 00:44
34/35 A kérdező kommentje:
Na de utolsó hagy halljuk biztos most kapok tőled hideget meleget
2014. dec. 28. 00:45
35/35 anonim válasza:
#31: Én is próbáltam velük ismerkedni, de csak az időmet és az energiámat pazaroltam, az ilyenek tiszta energiavámpírok, és semmi nem jó nekik. Ha nem néznek rájuk, az a baj, ha rájuk néznek, az a baj, és kapásból hárítanak. Persze könnyebb azt mondani, hogy jaj, rossz tapasztalataim voltak, ezért visszahúzódtam, csak akkor ne panaszkodjanak, és ne a csodát várják. Az én életemben is volt sok fájdalom, kudarc, akkor most én is adjam fel, és várjam, hogy hátha rám talál valaki? A beszariságot a legkönnyebb megindokolni, nekünk meg oda kell mennünk a kiszemelthez, vagy fel kell vele vennünk a kapcsolatot, el kell hívnunk, el kell mondanunk adott esetben, hogy mit érzünk stb. Mindegy, aki így kezdi, hogy senki rá sem néz, de nem tesz önmagáért és egy lehetséges kapcsolatért semmit, az elásta magát a szememben, és nem adok neki esélyt még az ismerkedésre sem, mert ismerem már a fajtájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!