Miért van az, hogy sok férfi és nő panaszkodik, hogy magányos de mikor ismerkedni próbálnak velük akkor meg szarnak a másikra, aztán meg nyavalyognak tovább, hogy magányosak?
"Ki beszélt itt rögtön kapcsolatról?"
Te nagyon okos, Szerinted mi az ismerkedés célja férfi és nő között? Másrészt, ha még nem ismerkedtél meg valakivel...honnan tudod, hogy milyen az élete? Koránt sem biztos, hogy olyan magányos, mint amilyen rossz hangulatban van éppen.
"kétségbeesetten picsognak"
Sorry, de inkább te picsogsz kétségbeesetten: 'jaj senkinek nem vagyok elég jó, mert a sok idióta lusta megismerni'
"meg sem akarják,vagy próbálják ismerni az embert,pl társkereső és ismerkedős oldalon ha rá írnak az emberre bármilyen választ is de illene írni"
Tudod hány üzenetet kap egy átlagos külsejű lány egy nap alatt bármelyik társkeresőn? Próbáltál te már tucatjával megválaszolni leveleket? Azt várod, hogy órákat ott üljön és mindenre tisztes választ adjon, ahelyett, hogy élné az életét?
ma 21:49
Úgy látom,egy nagyokossal állunk szembe,és kit érdekel mennyi levelet kap,én ha 500 at kapnék akkor is legalább át olvasnám,vagy törölném magam az oldalról ha nem tudom követni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!