Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy sok férfi...

Miért van az, hogy sok férfi és nő panaszkodik, hogy magányos de mikor ismerkedni próbálnak velük akkor meg szarnak a másikra, aztán meg nyavalyognak tovább, hogy magányosak?

Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 21:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
#10: Ki beszélt itt rögtön kapcsolatról? (Ha már engem megszólsz, akkor tanulj meg előbb szöveget értelmezni, köszi.) Ismerkedésről volt szó, és egyáltalán nem arról ugattam, hogy könyörületből vagy szánalomból adjon esélyt bárki bárkinek, hanem arról, hogy én pl. ha kib.szottul magányos csaj lennék, akire senki nem nyitja rá az ajtót, akkor biztosan nem hárítanék el még akár egy találkozást sem egy irántam érdeklődő emberkével. Ha már a normális ismerkedésre sem adja meg sem magának, sem másnak az esélyt az illető, akkor honnan ébredhetne benne bármiféle komolyabb érzelem? És pont azokról beszéltem, akik nem járnak sehová, nincs ismeretségi körük, nem vonzódik hozzájuk senki, nem érdeklődik irántuk senki, de kétségbeesetten picsognak, hogy milyen rossz nekik, ahelyett, hogy tennének magukért valamit.
2014. dec. 26. 21:38
 12/35 A kérdező kommentje:
Igen a legnagyobb baj,hogy sokan meg sem akarják,vagy próbálják ismerni az embert,pl társkereső és ismerkedős oldalon ha rá írnak az emberre bármilyen választ is de illene írni,de sokan vagy el sem olvassák vagy el olvassák és szarnak rá.Nem azt mondom engem nem halmoznak el üzenetekkel vagy rám írással,de én válaszolok mindenkinek,és nem bunkón,vagy ha egy kicsit is szimpatikus az illető,meg próbálom megismerni.
2014. dec. 26. 21:42
 13/35 A kérdező kommentje:
Ja és az átlagos lányoknál is pont az a baj hogy nagyon magasan van a mérce,viszont azt nem mondhatom hogy a csúnyább lányok,mivel a szépség relatív dolog pl elméletben kinek mi a jó nő.De úgy átlagban nézve is a legtöbbnél magasan van a mérce,szinte már mesébe illően.
2014. dec. 26. 21:44
 14/35 anonim ***** válasza:
0%

"Ki beszélt itt rögtön kapcsolatról?"

Te nagyon okos, Szerinted mi az ismerkedés célja férfi és nő között? Másrészt, ha még nem ismerkedtél meg valakivel...honnan tudod, hogy milyen az élete? Koránt sem biztos, hogy olyan magányos, mint amilyen rossz hangulatban van éppen.

"kétségbeesetten picsognak"

Sorry, de inkább te picsogsz kétségbeesetten: 'jaj senkinek nem vagyok elég jó, mert a sok idióta lusta megismerni'

"meg sem akarják,vagy próbálják ismerni az embert,pl társkereső és ismerkedős oldalon ha rá írnak az emberre bármilyen választ is de illene írni"

Tudod hány üzenetet kap egy átlagos külsejű lány egy nap alatt bármelyik társkeresőn? Próbáltál te már tucatjával megválaszolni leveleket? Azt várod, hogy órákat ott üljön és mindenre tisztes választ adjon, ahelyett, hogy élné az életét?

2014. dec. 26. 21:49
 15/35 A kérdező kommentje:

ma 21:49

Úgy látom,egy nagyokossal állunk szembe,és kit érdekel mennyi levelet kap,én ha 500 at kapnék akkor is legalább át olvasnám,vagy törölném magam az oldalról ha nem tudom követni a dolgokat.

2014. dec. 26. 21:55
 16/35 A kérdező kommentje:
Egyébként meg akkor miért regisztrál ha tisztában van vele,hogy mennyi levelet fog kapni,szűrni meg tudná mert több mint fele a leveleknek a szexre utal,azt meg lehet törölni.
2014. dec. 26. 21:56
 17/35 A kérdező kommentje:
Egyébként meg szegényeket nehogy már megsajnáljam,hogy kicsit a gép előtt kell ülniük és pazarolják a kis életüket brühü brühü
2014. dec. 26. 21:57
 18/35 anonim ***** válasza:
#14: Oké, hogy a végcél a kapcsolat, de akkor szerinted rögtön kapcsolat lesz egy ismerkedésből? Ha ismerkedsz, nem jelenti azt, hogy rögtön kapcsolatot is KELL kialakítanod. Ha bemész egy boltba, és válogatsz az áruk között, akkor feltétlenül vásárolnod is KELL? Egyébként meg ha valaki azt mondja, hogy ő magányos, és rossz az élete, akkor higgyem azt, hogy minden hepi nála? Nem picsogtam, én legalább ismerkedtem másokkal, esélyt adtam volna sok embernek az ismerkedésre, a találkozgatásokra, ki is mozdulok, nem várom azt, hogy valaki majd betoppan az ajtómon. Szemben azokkal, akik maguk mondták el, hogy nem járnak sehová, ha hívják is őket, akkor sem mennek el, magányosak, a kutya sem érdeklődik irántuk, de amikor érdeklődnél, akkor rövid időn belül lelépnek, így meg persze, hogy nem alakulhat ki semmiféle vonzalom. Másrészt meg ha ismerkedsz, akkor miért nem lehet úgy, hogy jól elvagytok, találkozgattok, jól érzitek magatokat, aztán majd lesz valami. Én rengetegszer ismerkedtem úgy, hogy nincs tétje a dolognak, max. jól érezzük magunkat, aztán kialakul, nem kell rögtön kapcsolatot látni mindenben.
2014. dec. 26. 21:57
 19/35 anonim ***** válasza:
Előző, teljesen egyetértek veled, meg a kérdezővel is. Előző, te fiú vagy, vagy pedig lány?
2014. dec. 26. 22:30
 20/35 anonim ***** válasza:
Férfinép vagyok, de nem sokra megyek ezzel.
2014. dec. 26. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!