Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak engem bosszantanak az...

Csak engem bosszantanak az olyan kismamák akik nyavalyognak mindenert?

Figyelt kérdés

Mielőtt nem voltam állapotos se nagyon értettem hogy miert kell mindenért hisztizni es ezt az egészet betegségnek tekinteni de mióta terhes vagyok végképp nem ertem. 29 hetes vagyok de meg mindig tudod szőnyeget, ablakot pucolni es az sem

Okoz nehézséget hogy kisussem a rántott húst, de a környezetemben elképesztő milyen hisztis kismamák vannnak. Nyavajognak ha front van ha meleg van ha esik az eső, ha nem

Esik az eső, ha főzni kell ha mosni kell....aaaaaa elképesztő!!!

2015. jún. 6. 12:35
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
82%

Hát nem tudom.. Én kismamaként nem NYAVALYOGTAM ITT A GYAKORIN :)))

Mint TE kedves kérdező :)

Hát igen más VALÓS gondok miatt NAVALYOG,pl fáj már a dereka,nem kap levegőt stb..

De te? :D JAJ "Csak engem bosszantanak az olyan kismamák akik nyavalyognak mindenert?"

Ez a nyavalygás:) Nem a többi :)

Jó 7végét :)

2015. jún. 6. 16:43
 32/43 anonim ***** válasza:
56%

Hát akkor én nyavalygok! A fiammal nem sok gondom volt a terhességem alatt. Viszont most a tesóval, olyan forgófájdalmam van,hogy néha sírok, ha fel kell kelni.

És bizony, nehéz ilyen fájdalommal, a 30 fokban még egy 3 éves után is rohangálni. Nem mondom,hogy nem lehet túlélni, meg,hogy állandóan ezzel foglalkozom, de nem is vigyorgok, mint egy idióta,hogy hú de jó terhesnek lenni.

2015. jún. 6. 17:45
 33/43 A kérdező kommentje:
Nagyon le rohantatok pedig en nem az olyan kismamákra gondoltam akiknek valós problémájuk van. Vizesedes, hátfájás stb stb hanem akik nyivakolnak a semmiért..mint ahogy egy válaszoló írta le kell feküdni 20 hetesen hogy ki süssön egy rántott húst ha esik ha fúj ha süt a nap mindig az a jelenlegi probléma. Mivel 3 ilyen kismama is van a környezetembe es tudom hogy nem valósak a problémai ( egesz nap fekszik es eszik, majd csodálkozik hogy 20kgt hízott eddig) ez bosszant fel. Az pedig hogy sertegettek es nem tudjatok a valós okát miert vagyok ki borulva mar az sem rólam árulkodik!
2015. jún. 6. 17:58
 34/43 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar, miért nem mondod meg nekik, hogy ne traktáljanak a bajaikkal?! 😉
2015. jún. 6. 18:41
 35/43 anonim ***** válasza:

"..aki már 6 hónaposan nyavajog..."

És honnan tudod, hogy neki 4-5 hónaposan nem volt valami valós baja?! Te honnan tudod megítélni, hogy mi a vlós és mi nem?

Azért mert azt a 3 nő ismerősödet ismered és úgy véled, hogy csak hiszti, figyelmere vágynak.. lehet, hogy igazad van, de az is lehet, hogy velük kapcsolatban is tévedsz.

Na már most emiatt a 3 nőismerősöd miatt leírod az összes olyan, aki már 3-4-5 hónaposan jajjgatni mer valami miatt, mert hát biztos hiszti, holott fogalmad sincs, hogy esetleg tényleg valós baja van.

Ha például én azt mondom hogy de qrvára fáj a fejem..biztos hisztinek vennéd. A két testvérem is folyton csesztetett a migrén miatt, hogy jajj már megint hiszti.. Hát fingjuk nincs arról, hogy mi az a migrén.

ÉS bizony van hogy szédülök, van hogy hányingerem van, van hogy a nem látok és bizony ez néha kiszalad a számon mert már qrva szar.. Más azt gondolná, hogy hiszti, egyébként meg diagnosztizált migrénem van és még terhes se vagyok..

Hát remélem könnyű terhességem lesz, ha odajutok és nem fogom végig szenvedni mind a 9 hónapot a hormonális változások okozta esetleges fejfájástól és egyebektől.

Aztán majd mondhatod, hogy hát ez meg mit nyavajog már 4 hónaposan, mikor egész nap a sötét szobában fekszek..igen, mert mozdulni se bírok és fényérzékeny vagyok migrén idején.

2015. jún. 6. 21:14
 36/43 anonim ***** válasza:

Na és ha tényleg túljátszák és feleslegesen nyavalyognak!? Engem speciel az sem zavar. Nekem attól nem lesz se jobb, se rosszabb, nem fecsérelek energiát arra, hogy még bosszankodjam is. Nem kell mindig másokkal foglalkozni, sokkal nyugodtabb lesz az életed.

Úgyhogy nem, engem nem bosszant.

2015. jún. 6. 21:41
 37/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, úgy látszik ide felesleges kiírni, úgyis mindenki letámad. :)
2015. jún. 7. 07:39
 38/43 anonim ***** válasza:
54%
Én nem támadok, inkább állva megtapsoltam a kérdezőt és üvöltöttem, hogy hurrá, hurrá.
2015. jún. 7. 08:33
 39/43 anonim ***** válasza:
Hát én csak örülök, ha találkozok olyan kismamákkal, akik hasonló cipőben járnak mint én és jól kipanaszkodhatjuk magunkat! :) Nekem első babám és az összes kellemetlen tünet jelentkezett a 6. héten. De extra erősen. Nekem nem reggeli rosszullétem van, hanem 24 órás, sok hányással. Bevallom 6 hete a konyha közelébe sem mentem - nem főzök a páromra, mert minden szagtól rosszul vagyok, és minden ételtől. A takarítással is elúsztam, mert néha felkelni sincs erőm és 14-16 órákat alszom. Persze ha van egy jó napom azonnal belevetem magam a házimunkába! Mellette persze eddig dolgoztam óvónőként, de most kénytelen voltam szabira menni, mert gyerekektől pedig minden betegséget elkapok, az immunrendszerem a béka feneke alatt van. 8 hete tart a felső légúti megbetegedésem (valószínűleg azért, mert hős akartam lenni és ezzel nem mentem szabira) és pont a héten nyeltem be a hányásos hasmenéses vírust. Én megértem a panaszkodókat és azokat is akik nem kíváncsiak a panaszaikra. De az az igazság, hogy minden terhesség más! Szép napot Nektek! :)
2015. jún. 7. 08:48
 40/43 anonim ***** válasza:
Engem is zavar, ha valaki nyafog a semmi miatt, mint a kérdező. Közben pedig a magyar helyesírás olyan messze áll tőle, hogy csak na... Inkább lapozgatnal egy általános iskolai nyelvtan könyvet, mintsem a gyakorikra pazarolnad a drága időt.
2015. jún. 11. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!