Csak engem bosszantanak az olyan kismamák akik nyavalyognak mindenert?
Mielőtt nem voltam állapotos se nagyon értettem hogy miert kell mindenért hisztizni es ezt az egészet betegségnek tekinteni de mióta terhes vagyok végképp nem ertem. 29 hetes vagyok de meg mindig tudod szőnyeget, ablakot pucolni es az sem
Okoz nehézséget hogy kisussem a rántott húst, de a környezetemben elképesztő milyen hisztis kismamák vannnak. Nyavajognak ha front van ha meleg van ha esik az eső, ha nem
Esik az eső, ha főzni kell ha mosni kell....aaaaaa elképesztő!!!
Hát nem tudom.. Én kismamaként nem NYAVALYOGTAM ITT A GYAKORIN :)))
Mint TE kedves kérdező :)
Hát igen más VALÓS gondok miatt NAVALYOG,pl fáj már a dereka,nem kap levegőt stb..
De te? :D JAJ "Csak engem bosszantanak az olyan kismamák akik nyavalyognak mindenert?"
Ez a nyavalygás:) Nem a többi :)
Jó 7végét :)
Hát akkor én nyavalygok! A fiammal nem sok gondom volt a terhességem alatt. Viszont most a tesóval, olyan forgófájdalmam van,hogy néha sírok, ha fel kell kelni.
És bizony, nehéz ilyen fájdalommal, a 30 fokban még egy 3 éves után is rohangálni. Nem mondom,hogy nem lehet túlélni, meg,hogy állandóan ezzel foglalkozom, de nem is vigyorgok, mint egy idióta,hogy hú de jó terhesnek lenni.
"..aki már 6 hónaposan nyavajog..."
És honnan tudod, hogy neki 4-5 hónaposan nem volt valami valós baja?! Te honnan tudod megítélni, hogy mi a vlós és mi nem?
Azért mert azt a 3 nő ismerősödet ismered és úgy véled, hogy csak hiszti, figyelmere vágynak.. lehet, hogy igazad van, de az is lehet, hogy velük kapcsolatban is tévedsz.
Na már most emiatt a 3 nőismerősöd miatt leírod az összes olyan, aki már 3-4-5 hónaposan jajjgatni mer valami miatt, mert hát biztos hiszti, holott fogalmad sincs, hogy esetleg tényleg valós baja van.
Ha például én azt mondom hogy de qrvára fáj a fejem..biztos hisztinek vennéd. A két testvérem is folyton csesztetett a migrén miatt, hogy jajj már megint hiszti.. Hát fingjuk nincs arról, hogy mi az a migrén.
ÉS bizony van hogy szédülök, van hogy hányingerem van, van hogy a nem látok és bizony ez néha kiszalad a számon mert már qrva szar.. Más azt gondolná, hogy hiszti, egyébként meg diagnosztizált migrénem van és még terhes se vagyok..
Hát remélem könnyű terhességem lesz, ha odajutok és nem fogom végig szenvedni mind a 9 hónapot a hormonális változások okozta esetleges fejfájástól és egyebektől.
Aztán majd mondhatod, hogy hát ez meg mit nyavajog már 4 hónaposan, mikor egész nap a sötét szobában fekszek..igen, mert mozdulni se bírok és fényérzékeny vagyok migrén idején.
Na és ha tényleg túljátszák és feleslegesen nyavalyognak!? Engem speciel az sem zavar. Nekem attól nem lesz se jobb, se rosszabb, nem fecsérelek energiát arra, hogy még bosszankodjam is. Nem kell mindig másokkal foglalkozni, sokkal nyugodtabb lesz az életed.
Úgyhogy nem, engem nem bosszant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!