Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a keményedés? Méhösszehúzód...

Mi a keményedés? Méhösszehúzódás? Addig a magzat jól van? Vagy ő okozza?

Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Az oxitocin okozza. Vagy a magnéziumhiány. Méhösszehúzódás = keményedés, igen.

Amíg a magzat kicsi, addig jól van, az biztos. Igazából végig jól van, bár biztos nem kellemes neki. De ha szülés közbeni fájás/méhösszehúzódás során nagyon leesik a szívhang, akkor császár, ha jól tudom.

2015. máj. 26. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Amit nem teljesen jól ír a cikk: Nem az a baj, ha fél órára keményedik, hanem ha ritmusosan keményedik-kienged. A többit jól írják.

[link]

2015. máj. 26. 21:27
 3/3 A kérdező kommentje:

rám az utolsó mondat az igaz és nem ír semmit róla mi lehet az oka, hosszú órákig, több napig tart. nincs szünet. megkeményedett és úgy maradt.

nem vizsgáltak meg, mert kapásból "összevesztem" már az ajtónyitó ügyeletes nővérrel.

de én nem tűrtem el azt a hangnemet.

2015. máj. 26. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!