Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A magzat gerince hanyadik...

A magzat gerince hanyadik hétre záródik le teljesen?

Figyelt kérdés
Ha minden rendben van vele és megvan minden vitamin hozzá,hogy teljesen lezáruljon neki és ne legyen nyitott gerince
2015. máj. 20. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen az embrionális 27. napon, ami ugye kb. 4 hetet jelent, viszont mivel a terhességet a menstruáció első napjától számoljuk, ezért a terhesség 6. hetében záródik. Ez azért rossz, mert sok nő ilyenkor még nem is tudja, hogy várandós, így mire észbe kapna, hogy vitamin/folsavat kéne szednie, sok fejlődési folyamat (pl. a gerincé) már le is zárult.
2015. máj. 20. 19:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Én most 8 hetesen tudtam meg :(
2015. máj. 20. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, nem unod még magad? már a harmadik kérdésed zsinórban ugyanerről.. Olvass utána valahol, hogy mekkora az esély, mit is jelent ez a velőcsőzáródás. Amúgy azt tudod, hogy kb 1000 féle genetikai rendellenessége lehet, de ha az nincs, akkor is mennyi baja lehet? egyesével fogod végigkérdezgetni itt őket??

vegyél könyveket, szedj vitamint, és mondjuk ÉLVEZD a terhességed!

2015. máj. 20. 20:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha téged az zavar,hogy én kérdezgetek hasonló témába akkor miért nem görgetsz tovább,ezekszerint téged mégis érdekel hisz reagálsz rá
2015. máj. 20. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!