Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek későn fordult be a...

Akinek későn fordult be a magzat, hányadik héten történt? Vagy akinek nem sikerült, a testméret belejátszott?

Figyelt kérdés

32. hét, nem akar megfordulni, sőt, úgy érzem, mintha lett volna pár sikertelen próbálkozása. Elképzelhető, hogy egyszerűen kevés neki a hely és már ha "akar" se tud megfordulni?

Kis termetű vagyok, a hasam is inkább előrefelé terjeszkedik, oldalra egyáltalán nem (hátulról nem látszik, hogy terhes vagyok).

2014. márc. 24. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a harmadik gyerek 35 hetesen fordult be.
2014. márc. 24. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:

hátulról rajtam sem látszott, hogy terhes vagyok, oldalra sem nőtt a hasam, viszont előre hatalmas volt :)

a 36. és a 37. hét között fordult be valamikor, nem is nagyon éreztem, csak azt, hogy feszít egy kicsit. (1. baba)

a barátnőmnek a szülőszobában fordult be végül.

2014. márc. 24. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, ma voltam dokinál és már be van fordulva a Babónk, pedig 2 hete azt mondták, hogy már nem is fog befordulni, mert nem lesz neki heje, és nagyon befészkelte magát, már ott is fog maradni.Most vagyok 34 hetes és 3 napos.Érezni nem éreztem, hogy mikor fordult be, de tudni tudom, mert minden nap éreztük, hogy hol van a fejecskéje, és 2 napja reggel, már nem tudtuk kitapintani a megszokott helyen, így sejtettük/reméltük, hogy végre befordult, és hálistennek, be is fordult.Nem hiszem, hogy ne lenne neki heje forgolódni, mert a mi babónk, igaz vékonyka, de azt mondta az az orvos, hogy hosszú baba lesz, és így is be tudott fordulni,Szurkolok hogy Neked is beforduljon, minnél hamarabb, mert tudom milyen nyugodtságot okoz, Én is csak ma nyugodtam meg mikor mondta a doki, hogy már fejvégű fekvésű.Megy a drukk!!!!
2014. márc. 24. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, nem izgulok rajta, valahol ki fogják szedni belőlem, akár itt, akár ott :) Csak szimpla kíváncsiság, hogy vajon megfordulhat-e még, vagy így marad.
2014. márc. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!