4d-s ultrahangon megnézik a magzat súlyát?
Figyelt kérdés
25 hetes vagyok 2 hét múlva megyek 4 dimenziósra,mivel nincs fogadott orvosom még nem mérték a babám súlyát de már kiváncsi vagyok. 4d-n megmérik?2015. máj. 18. 20:10
1/8 anonim válasza:
Általában szokták. De a súlybecslés nem az orvosfogadáson múlik. Az csak egy adminisztratív dolog, eleve nem is mérés, csak a körfogatokból becslik meg.
2/8 anonim válasza:
Ha egyéb adatai megvannak, te magad is meg tudod nézni a neten, mennyi lehet kb. a súlya. A doki is csak tippel, ezért nem kell külön négy d-re menni, az csak látvány ultrahang, nem ez a célja.
4/8 anonim válasza:
2 babával 4x voltam összesen 4D-n...mindenhol ahol benne volt az árban a lelet (tehát végeztek méréseket) ott ráírtàk a becsült súlyt is. Ha nincs benne az àrban a mérés, akkor nem tudnak súlyt becsülni mert azt 3 adatból saccolják.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) még messze van a legközelebbi kötelező ultrahang :/ ahol szerintem nem fog a doki becsült súlyt mérni,szerintem már csak 36 hetesen...
2015. máj. 18. 22:25
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok. Most a második babámmal sztk-ba járok, ott meg 2 adatot írnak a leletre, így súlyt nekem sem becsülnek csak fizetős helyen. :(
7/8 anonim válasza:
18 hetes uh-n maganorvos nem mondta a súlyát. De most őszintén.. Olyan 250-350 gramm körüli lehet, azon nem sok mindent lehet. :)) úgy értem ez itt még nem fontos. Nyilván 32 hetesen jobban számít.
Egyébként barátnőmnek tippeltek súlyt 4D-n, én még nem voltam.
8/8 anonim válasza:
BTW nekem a 36 hetesen tippeltek súlyt, azt mondták, nagyon pici baba, nagyon maximum három kilóval fog születni. Ehhez képest 3,5 lett, egyáltalán nem pici. Vannak persze, akiknek nagyobbat tévednek. Szóval sokat nem ér ez a súlybecslés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!