Ha elhal a magzat, mennyi idő múlva kaphat vérmérgezést az anya? Mi van ha tünet nélkül történik és csak sokára derül ki egy esedékes ultrahangon?
A meh tartalma steril amig a burok all.
A baba meghal akeringes leall nincs anya magzat vercsere ezert nem leszaz anya beteg.
Van mikor 4 het mire eszrevesszuk es semi baj nem lesz.
Az ember teste tokeletes ne parazz kulonben az emmberiseg kihalt volna mar regen mikor nem volt uh.
Egy rokonomnál kb 2-3 hétig volt halott a 38 hetes babája :(
Nem vették észre, bár azt már nem mertem megkérdezni, hogy érzett-e magzatmozgást, és ha nem akkor miért nem ment orvoshoz.
Nem lett vérmérgezés belőle, de utána sokáig antibiotikumokat kapott vénásan,mert a méhlepény ugye kapcsolatban van az anyával. A keringés közös!
A baba viszont nagyon olyan állapotban volt, hogy nem nézhették meg :(
2 het utan kb. elhalt magzat szindromanak nevezik. rajtam mar jelenteztek a tünetek, de pont volt UH. igy megusztam a szepszist, de a mehgyulladast osszenövéseket a mehen belül nem
hozzateszem nem kezeltek a kaparas utan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!