Valami baj van? 18 hetes kismama vagyok és nem érzek magzatmozgást. (Első terhesség, de. )
Nagyok sok kismamánál olvasom hogy màr a 16.17. hétben vagy még korábban éreztetek apró bugyborékolásokat, vagy pillangószárny csapkodást, de én semmit nem érzek, még csak hasonlót sem. Igen.. próbálok háton fekve is figyelni, vagy hideget inni, csokit enni, egyenlőre eredmény nélkül. Talán olyasmit érzek, hogy a bal oldalamon fekszik sokat, mintha ott keményebb lenne ahol van, de nem úgy hogy kinyomja magát. Valami gond lehet? Úgy érzem el vagyok maradva. :-(
18+2 km
Én is csak a 20. héten kezdtem érezni, ne pánikolj!
Utólag egyértelmű lesz, hogy mi is az az érzés!
Szia!
Nyugi, van aki csak a 20-22. hét környékén tudja biztosan, hogy a babát érzi.
Én pl a 17. héten éreztem, és láttam először, hogy mozog. Utána 2 hétig semmi! :) Én is aggódtam, persze nem volt semmi gond. Utána már minden nap éreztem.
És nem ilyen buborék volt az első mozgás, hanem erős rúgások. Szóval az is lehet, hogy így lesz, mint nálam, és egyik nap kapsz egy szép erős rúgást. :)
Lehet hogy tényleg elmarad a kaparászás meg a bugyborékolás. Csak majd egy hatalmas rúgás után fogom azt mondani: "Érezlek!"
Tudom hogy picike, én is pont azt írtam hogy nem úgy érzem hogy kinyomja magát, csak szerintem azért kemény itt-ott mert olyankor ott van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!