Valami baj van? 18 hetes kismama vagyok és nem érzek magzatmozgást. (Első terhesség, de. )
Figyelt kérdés
Nagyok sok kismamánál olvasom hogy màr a 16.17. hétben vagy még korábban éreztetek apró bugyborékolásokat, vagy pillangószárny csapkodást, de én semmit nem érzek, még csak hasonlót sem. Igen.. próbálok háton fekve is figyelni, vagy hideget inni, csokit enni, egyenlőre eredmény nélkül. Talán olyasmit érzek, hogy a bal oldalamon fekszik sokat, mintha ott keményebb lenne ahol van, de nem úgy hogy kinyomja magát. Valami gond lehet? Úgy érzem el vagyok maradva. :-(
18+2 km
2015. febr. 3. 14:23
11/11 anonim válasza:
Biztos van még, aki ide téved. Az ő megnyugtatásukra írom, hogy az első babámat 16 hetesen, a másodikatv13 hetesen éreztem. A harmadiknál már 11 hetesen határozottan tudtam, mikor mocorog ő. Viszont hetekig semmit nem éreztem ezután. A 19. héten már kezdtem pánikolni. A szívhangja megvolt, de mocorgást nem éreztem. De semmi baja, itt van, jól van, mindjárt 2 éves. Kis lusta azóta is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!