Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhesen elvetélhetek...

11 hetes terhesen elvetélhetek a fizikai bántalmazásól? Érez ebből a magzat valamit?

Figyelt kérdés
Hasamat, oldalamat nem érte ütés.

2015. máj. 17. 12:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A stressztől is...

Mivel érdemelted ki a pasid szerint a verést?!

2015. máj. 17. 18:19
 22/28 anonim ***** válasza:

Megértelek,most haragszol rá mert ezt tette veled de szeretnél bízni abban hogy még helyre jöhet és lehettek boldogok...sajna nem :(

Menj el uh.ra mindnképp!

2015. máj. 17. 21:41
 23/28 anonim ***** válasza:
Mennyire tipikus reakció, felháborodik a kérdező, hogy az ő tökéletes, agresszív barom állat pasiját szidni meri bárki...Végül is nem azon akadt ki, hogy őt szarrá veri, csak az érdekelte hogy a babának ártott-e, mi meg itt szidjuk a pasit. Pszichológushoz mennék a helyedben kérdező.
2015. máj. 18. 07:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Elköltöztél már?
2015. máj. 18. 08:17
 25/28 anonim ***** válasza:
En 2evet eltem egy ilyen pasival aki szinte minden nap megvert..es tudom h mennyire nehez kilepni egy ilyen kapcsolatbol mivel minden baratomtol szuleimtol testveremtol eltavolitott hogy csak az ove maradhadsak hogy aztan azt csinallhassa velem amit akar..sokszor igerte hogy megvaltozik de az ilyenek soha sem valtoznak.. amig te magad kerdezo nem veszed ra magad hogy igenis jobb nelkule elni addig mi hiaba irjuk neked a tanacsokat.. azota mar uj baratom van es 18hrtes terhes vagyok es nemtudok elegge halat adni egy nap sem hogy megszabadultam az exemtol es nyugodtan vegig hordhatom ezt a 9honapot. Nagyon mas nyugodt eletet elni minden napi cirkuszok nelkul es veresek nelkul. Hidd el es remelem te is belatod a baba erdekeben. Majd megkoszoni mikor felno hogy nyugodt gyermekkora volt. En gyermekotthonban nottem fel mert apam is ilyen idegbeteg volt hogy verte anyam de jobb volt nyugodtan elni hiaba nemkaptam meg a szuloi szeretetet
2015. máj. 18. 10:26
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol láttad hogy azért háborodott fel mert a pasiját szidták??!!

Én is elmennék UH-ra meg a rendőrségre is.

2015. máj. 19. 08:55
 27/28 anonim ***** válasza:
21esen elgondolkoztam, mivel érdemelte ki a pasi szerint?? aki megüt egy nőt az nem ember, de aki úgy teszi ezt hogy babát vár a nő, na arra szavak sincsenek. egyszerűen egy szenny, a megszületett babát is verné??
2015. jún. 24. 22:06
 28/28 anonim ***** válasza:

Utolsó, te tényleg nem értetted a kérdésemet?

21-es

2015. jún. 25. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!