Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik ha a babáknak...

Mi történik ha a babáknak kevés a súlyuk?

Figyelt kérdés
20.heti uh-n voltak 354-358 grammosak az ikrek és 23.hetin pedig 524 volt mind a kettő és az orvos nem volt boldog....vissza rendelt 27.heten uh-ra....Itt élek angliába és sajnos nemtudom hogy hogy müködnek a dolgok szóval az lenne a kérdésem hogy szerintetek ha a következőn se lesz jó a súlyuk akkor befektetnek a kórházba vagy mi?

2015. máj. 12. 22:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

biztos hogy átvigygálnak legalább a köldökzsinór állapotát minimum, hogy el tudja e látni a babákat

ezzel párhuzamban a placenta érttségét is vizsgálják, ami már most jó lett volna, ha iő előtti meszesedést látna, arról tudni(érettséget római számma szoktak jelölni, 0 I, II, III, talán IV-es is van de az kegyetlen lehet)

ha az ok megvan és a babák oxigénelátottsága veszélyben van, babamentésre is szükség lehet, tehát császár.

de reméljük a legjobbakat

szedjél terhesvitaminokatm omega 3-at, ha dohányoznál, tedd le és képzeld el a babáidat boldogan mosolyogva egészségesen a pszichéd miatt hogy segítse a szervezeted

2015. máj. 12. 22:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen a köldökzsinort nagyon nézték és azt mondta a doctor talán azert rossz az eredmény mert sokat mozogtak a babák....a placentára azt mondták hogy normális. Huu meg mondom őszintén nagyon félek :( tényleg ennyire nem jó a súlyuk?
2015. máj. 12. 22:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Én az első gyerekemet az USA-ban szültem. Utolsó hónapot töltöttem kint. Senki sem csinált ultrahangot, a súlyát sem becsülték soha. Normálisan táplálkoztam, vitaminokat szedtem, nem dohányoztam. Persze, ikrekkel más egy kicsit a helyzet, de én ezt nem tartom tragikusnak. Nálunk végül időre született a fiam, 2400grammal, de egészségesen.Reméljük, Nálatok sem lesz gond!
2015. máj. 12. 22:38
 4/14 anonim ***** válasza:

31 hetesen tudomm saccra hogy olyan 1700-1900 grammnak nem ártana lenniük egyenént, tehát van egy heted hogy legalább 1 kg-t felszedjenek, ami azért rossz, mert leginkább az utolsó hetekben képesek max 250 grammokat hízni hetente, tehát a legjobb esetben is 1 hónap kell 1 kg felszedéséhez...

a placenta idő előtti elérését okozhatja genetika

a köldökzsinór rendellenességeiről nem olvastam

pszichésen mindenestre szedd össze magad, pozitív gondolkodá, imát is javaslom, mert csodák mindig vannak!:)

2015. máj. 12. 22:42
 5/14 anonim ***** válasza:
rengeteg öldséget egyél, azokban van antioxidáns, legalább 1 kg-ra hízzanak ha menteni kell őket, ezzel jó esélyük van életben maradni
2015. máj. 12. 22:45
 6/14 anonim ***** válasza:

*ja, nem egy heted van a 31.hétig, hanem 8!!!!

így már nagyon okés!!!nincs akor baj, nem akartalak megijeszteni, de hízlald őket! :)

2015. máj. 12. 22:46
 7/14 A kérdező kommentje:
Huhhh most vagyok 23 hetes szóval bőven van időm....de nagyon féltem öket első terhsség.....edig mindig szépen nővekedtek és most is csak keveset :( ez a 524gramm télleg ennyire kevés?
2015. máj. 12. 22:47
 8/14 anonim ***** válasza:

most néze jó súlyban vannak ráadásul!(át volt eddig válaszolnom, ne hari)

itt nyomon követheted hétről hétre őket :)

[link]

2015. máj. 12. 23:06
 9/14 anonim ***** válasza:
*kár
2015. máj. 12. 23:06
 10/14 A kérdező kommentje:
En is neztem a neten es szerintem is jo sulyuk van szoval nem ertem ezt :(az orvos meg kerdezte a down szindromat is es mondtam neki hogy edig minden rendbe volt 2 orvos is megnezte oket 12.uhn es nem talalt olyat ami down szindromara utalhat......amugy a szonografus a koldokzsinornal huzta a szajat es arra fogta hogy mert tul sokat mozognak......
2015. máj. 13. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!