Itt arra lennék kiváncsi, hogy ha mondjuk beülsz kád vízbe és aközben folyik el a magzatvíz és nem veszed észre, akkor mivan? honnan veszed észre hogy elfolyt? Szülés beindul e magától, vagy honnan tudom?
2015. márc. 12. 11:28
1/9 anonim válasza:
Többnyire igen. Pár órával később beindulnak a fájások. Van néhány százalék, akinél nem - ilyen esetben nagy pech, ha fürdés közben folyik el a víz, mert nem fogod észrevenni. Bár tény, hogy szivárog utána is.
2015. márc. 12. 11:30
2/9 A kérdező kommentje:
A has érezhetően kisebb , puhább lesz? vagy van ennek bármi ilyen jele, amit tapintással észre lehetne venni?
2015. márc. 12. 11:32
3/9 anonim válasza:
Nekem lökésszerűen jött a magzatvíz, nem lehetett nem észrevenni. Olyan mintha pisilnél, csak épp nem tudod kontrollálni. Vízben is észre vettem volna, nem beszélve arról, hogy nekem sokáig jött (órákig csordogált még). Az elején jött egy nagyobb adag, de aztán még jó ideig folyt.
Nekem amúgy utána nem indult be a szülés sajnos, így kaptam oxitocint, amitől jöttek a fájások, csak épp nem tágultam. Úgyhogy a vége császár lett.
Persze másnak bizonyára másképp történik.
2015. márc. 12. 11:33
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez a magzatvíz elfolyás nem egy pár perces dolog (nyilván az elején jön a nagyobb adag) általában hanem folyik-csepeg hosszabb ideig?
2015. márc. 12. 11:36
5/9 anonim válasza:
mint 3-asnak nekem is nagyon folyt,aztán még órákig csordogált. (repesztették nekem) a magzatvíz folyamatosan termelődik újra,ami elfoly így újratermelődik ezért csordogál. addig fog folyni,amíg nem haladsz annyit,hogy a baba feje teljesen beékelődjőn,am elzárja a kifolyó víz útját. olyan mintha pisilnél,de sehogy nem tudod visszatartani,szóval lehetetlen nem észrevenni. a repesztés után nekem már kezdődtek a fájások,bár gyengébben még meg elég ritkásan,a derékfájás+görcsökből majd észreveszed.ha nem indul magától,majd inditják. nekem inditották,de már úgy mentem be,hogy nyítva volt a méhszáj több ujjnyira,amúgy ha ez nincs azt hiszem valamennyi időt várnak,hogy meginduljon magától. ha elfolyik menj be a kórházba,hogy megnézzék a köldökzsínór,a baba szívverése rendben van-e.
2015. márc. 12. 11:45
6/9 anonim válasza:
Én hallottam egy pukkanást, kimentem a ec-re ott jött először a nyákdugó,és utána a víz. De nem sok, szerintem talán 1-2 deci lehetett. Utána végig csordogált. Ja,és ahogy elfolyt már jöttek is az 5 perces fájások. Nehéz lett volna nem észrevenni. :-)
2015. márc. 12. 12:05
7/9 anonim válasza:
WC-re. Bocsi! :)
Utolsó voltam.
2015. márc. 12. 12:07
8/9 anonim válasza:
A teljes magzatvíz soha nem folyik el. Egészen a szülésig termelődik új, így, ha még a kádban is vagy mikor történik, utána, hogy kiszálltál, biztosan észreveszed, de amúgy tényleg olyan lökés szerűen jön, szóval szerintem a kádban is éreznéd. Ahogy megrepedt nálam a burok, egy óra múlva már jöttek is a fájások, amelyek rendszereződtek gyorsan.
2015. márc. 12. 12:56
9/9 anonim válasza:
Ény ugyanúgy jártam, ahogy a hármas. Elfolyt a magzatvíz, de utána még hullámokban újra és újra elöntött. Mire beértem a kórházba, teljesen eláztam, aztán még a kórházban is folytatódott, hol csak szivárgott, hol egy adag elöntött, sőt nekem az orvos is "leengedett" belőle.
De a fájásaim nem akartak erősödni, sűrűsödni, és semmit nem tágultam, szóval jött az oxitocin, majd a császár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!