Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz elfolyás kérdés?

Magzatvíz elfolyás kérdés?

Figyelt kérdés
A múltkor nekem repesztették, de már 2 hete erős jóslóim voltak. Arra lennék kíváncsi, hogy amikor magától folyik el, akkor egyrészt mennyi idő van, hogy kórházba menjek (tehát nagyon kell-e sietni), másrészt akinek nem voltak előtte jóslói, csak spontán elfolyt a víz minden előjel nélkül, azok utána még nagyon sokáig vajúdnak, vagy nincs összefüggés? Egy jósló nélküli elfolyás után is lehet gyorsan szülni?
2012. aug. 12. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem csütörtök este 9-kor volt erős "folyásom", amiről másnap derült ki, hogy magzatvíz volt:) Hajnali 3-kor jött az első fájás, és délre lett meg a kicsi. Semmilyen előjele nem volt, sőt, még azt se tudtam, hogy magzatvíz volt, csak másnap:D
2012. aug. 12. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden eset más és más.

Nekem zuhanyozás közben volt furcsa érzésem, mint amikor hirtelen megindul a menstruációs vér. Ez volt éjfélkor, és én akkor már két napja megfigyelésen voltam a kórházban. (Egy hét túlhordás miatt, de minden rendben volt.) Kb. fél óra múlva éreztem az első görcsöket, reggel 4-kor már megvolt a nagyfiam.

Előtte se jóslók nem voltak, sem más előjelek.

2012. aug. 12. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:

1)Nem kell ezerrel rohanni,ha elfolyt,egy zuhany pl még belefér,de azért nem kell úgy tenni,mintha semmi sem történt volna.Tehát azért 1,5 órával a víz elfolyása után illik beérni,mivel a köldökzsinór előreeshet+megvizsgálnak stb.

2)Nekem spontán folyt el,minden előjel nélkül éjjel 1-kor,végül déli 11:30-kor született a lányom,császárral.Ha normális orvosod van,azért 12 óra vajúdás után megcsászároz,ez így jellemző,de orvos függő.

2012. aug. 12. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha hirtelen sok folyik el, egy zuhany még belefér, de akkor sietni kell,mert nagy a fertőzésveszély is. Nekem éjfélkor folyt el, fél 2-től voltak fájásaim és 5:30-ra meglett a kisfiam. Előtte már hetekkel voltak jóslóim.
2012. aug. 12. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ahogy elfolyt a magzatvíz rögtön mentőt hívtam, épphogy beértünk a kórházba kezdődtek a fájásaim és 2 órával a magzatvíz elfolyása után már meg is szültem. 38 hetes voltam, előtte 1-2 gyenge jósló fájásom volt időnként.
2012. aug. 12. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is félek kicsit, mert a lányommal 2 éve jóslóim voltak hetekkel azelőtt, hogy megszültem, másfél héttel előtte távozott a nyákdugó, fájásokkal mentem be.

Most alig alig érzek fájásokat, még jóslónak sem mondanám, pedig csütörtökön letelik az időm. Nyákdugó még megvan, úgyhogy kíváncsian várakozok.

2012. aug. 12. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!