Magzatvíz elfolyás kérdés?
Minden eset más és más.
Nekem zuhanyozás közben volt furcsa érzésem, mint amikor hirtelen megindul a menstruációs vér. Ez volt éjfélkor, és én akkor már két napja megfigyelésen voltam a kórházban. (Egy hét túlhordás miatt, de minden rendben volt.) Kb. fél óra múlva éreztem az első görcsöket, reggel 4-kor már megvolt a nagyfiam.
Előtte se jóslók nem voltak, sem más előjelek.
1)Nem kell ezerrel rohanni,ha elfolyt,egy zuhany pl még belefér,de azért nem kell úgy tenni,mintha semmi sem történt volna.Tehát azért 1,5 órával a víz elfolyása után illik beérni,mivel a köldökzsinór előreeshet+megvizsgálnak stb.
2)Nekem spontán folyt el,minden előjel nélkül éjjel 1-kor,végül déli 11:30-kor született a lányom,császárral.Ha normális orvosod van,azért 12 óra vajúdás után megcsászároz,ez így jellemző,de orvos függő.
Én is félek kicsit, mert a lányommal 2 éve jóslóim voltak hetekkel azelőtt, hogy megszültem, másfél héttel előtte távozott a nyákdugó, fájásokkal mentem be.
Most alig alig érzek fájásokat, még jóslónak sem mondanám, pedig csütörtökön letelik az időm. Nyákdugó még megvan, úgyhogy kíváncsian várakozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!