Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha mondjuk 2-3 orán keresztül...

Ha mondjuk 2-3 orán keresztül x perces fájásaim vannak, de a magzatviz nem folyt el, akkor még nem kell korházba menni? Tehát csak magzatviz elfolyás után?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Mennyi az X?

Mert ha már folyamatosan 5 perces fájásaid vannak, akkor ne várj még arra is, hogy elmenjen a víz. Nekem mindkétszer burkot kellett repeszteni, viszont már 1-2 perceseim voltak.

2012. jún. 26. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell megvárni a magzatvizet,én 5 perces fájásokkal indultam el és nekem is burkot repesztettek:
2012. jún. 26. 13:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincsenek fájásaim, csak kérdeztem. akkor is menjek azonnal,ha a 38.hét elött vaok?
2012. jún. 26. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Fájások lehetnek burokrepedés (magzatvízelfolyás) nélkül is, illetve folyhat el úgy a víz h egy db fájás nincs hozzá. Nekem mind a két variáció megvolt. Ha a fájásaid nem múlnak séta hatására, MENJ, teljesen mindegy h folyik-e vagy nem!!
2012. jún. 26. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a fájásaid nem rendszeresek, nem csökken az idő két fájás között, akkor az valószínűleg jósló fájás, akár több órán keresztül is tarthat. Érdemes elkezdeni ilyenkor írni, azt, hogy mikor jelentkezett és mennyi ideig tartott, ebből jól látszik, és ha bemész, úgyis ezeket fogják kérdezni? mikor kezdődött, hány percenként jönnek és hány percig tartanak. A jósló fájás pihenésre, meleg zuhanyra-fürdőre általában elmúlik. A valósi fájás nem. Hozzánk közel van a kórház, nekem azt mondta a dokim és a szülésznőm is, hogy 5-8 perces fájásoknál (5-8 percenként jelentkeznek és legalább fél percig tartanak) akkor indulunk.

Ha a magzatvíz elfolyik, akkor nincs mire várni, nyugodtan fel kell kelni és óvatosan elindulni, de nem szabad várni, kórház.

39 hetes kismama

2012. jún. 26. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Még egy, csak hogy tudjatok róla!! Más is írta, de én is írom (tapasztalat!!!) hogy a "rendszeres" fájások nem biztos h mkinél rendszeresek! Én néztem az időt a fájások között, kb. ilyen volt: 2-8-10-3-4-12.....ha nagy átlagot veszünk lehet h kijön a 5-8 perc, de nem átlagra értik, hanem a 10 perces fájások kb. 10 percenként követik egymást. De ez nem mindig így van! A jóslót és a valódit onnan lehet megkülönböztetni, hogyha sétálsz a fájás közben/után az elmúlik, ez nem valódi. A valódi nem marad abba. Ugyanezt fürdéssel is lehet. Ha veszel egy langyi fürdőt a fájás közben/után és nem múlik, jön a következő, következő...akkor bezony "igazi"!:)
2012. jún. 26. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!