A húgycsőn keresztül??? Nem kapok szikrát! Nyilván a hüvelyen keresztül, mert annak a "végén" van a méh. Felteszem,a tiéd is. Egyáltalán nem fáj.
2009. máj. 8. 18:57
2/12 anonim válasza:
ez attól függ: szülés előtt a terhesség alatt a húgycső, mert visszakerül a szervezetünkbe, és belőlünk ürül.
szüléskor: hüvely.
Bocsi, de nem egyértelmű, hogy hol van a méh, méhszáj, a picur, mi a bejárat?
2009. máj. 8. 18:59
3/12 anonim válasza:
kieg a terhesség alatt folyamatosan cserélődik sacc 2-3óránként a magzatvíz, nem a kezdetiben úszkál 40hétig.
2009. máj. 8. 19:00
4/12 anonim válasza:
Varandosan ilyen kerdest feltenni?!-Hat mit mondjak!
Ha ezzel nem vagy tisztaban,mi lesz a gazosabb temakban!
Jezusom,miert nem nezel utana a neten valahol?!
2009. máj. 8. 19:55
5/12 A kérdező kommentje:
Pont azt csináltam...utánna néztem(kérdés formájában)akkor miről beszélünk??Ja és kíméljetek a hülyeségekkel,inkább nem kell írni!kösssz
2009. máj. 8. 20:00
6/12 anonim válasza:
Ez az oldal azért van hogy kérdezzünk...elég szerintem mindannyiunkban a félelem és a kérdés és nem hiszem ha igy a másikat leszóljátok azzal segitenétek!!!Inkább ne irjatok semmit!
2009. máj. 8. 20:25
7/12 anonim válasza:
nyugi. a legtöbb ember azt sem tudja hol a hasnyálmirigye, ne vedd magadra a kioktatást. ami az egyiknek egyértelmű, nem biztos, hogy a másiknak is.
ne aggódj, a magzatviz, ha távozik, nem okoz fájdalmat, ha alul reped viszonylag nagy mennyiségű meleg folyadék önt el egyszerre, ha felül pattan meg, akkor szivárog, csepeg, talán rögtön észre sem veszed, csak talán abból, hogy folyton nedves lesz az alsónemüd.
2009. máj. 8. 20:33
8/12 anonim válasza:
20:25-ös vagyok.Azt mondta a szülésznő hogy ha nem vagy benne biztos akkor be kell rakni egy betétet és ha egy-két órán belül átázik akkor az magzatviz.
2009. máj. 8. 20:46
9/12 anonim válasza:
Lecserélödik 2-3 óránként a magzatviz. Hova lesz? Ez hogy 'müködik'?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!