Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37-40 hetes kismamák ti is...

37-40 hetes kismamák ti is izgultok már?

Figyelt kérdés

Én most vagyok 37 hetes, de mindig attól félek hogy álmomban elfolyik a magzatvíz és nem ébredek fel rá, és nem érünk oda időbe a korházba pedig itt van 5 percre.

A baba valószínűleg elöbb jön mint kéne neki ezért már nagyon izgulok.

2013. szept. 10. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, arra fel fogsz ébredni :D Az első babával voltam így, hogy aludtam, mint a bunda, amikor hallottam egy pukkanást, amire először azt hittem, hogy rosszul fekszek, és a csigolyáim ropognak. Aztán hatalmas tócsa gyűlt össze körülöttem... Ezek után még majdnem egy teljes nap volt, mire hajlandó volt ki is bújni a baba.

Most 38 hetes vagyok a 3. kicsikével. Ez viszont tényleg para, mert én is szinte biztos vagyok benne, hogy előbb fog jönni, főleg, hogy most hidegfront is van, meg napok óta fáj a derekam is meg a hasam is időnként. Csak abban bízom, hogy legalább azt megvárja, mire elintézünk mindent. Pl a kiságya meg a babakocsija még nem érkezett meg...

Amúgy kislány vagy kisfiú lesz, vagy meglepi? :) Mi a "hivatalos" időpontod?

2013. szept. 10. 08:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia kislány lesz :)

Szeptember 28.

De a méretei miatt a doki szerint előbb fog jönni :)

2013. szept. 10. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia:-)

Én is szept.28-ra vagyok kiírva:) es nálunk is nagy a baba!:) hol fogsz szülni ?? Mi szent Imre :-)))

2013. szept. 10. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Érdekes, én valamiért nem izgulok...:) De szeretnék már túl lenni rajta, babázásra vágyom...szept 12-re vagyok kiírva (csütörtök), nagyon reménykedem benne, hogy meg is lesz addig. Folyamatosan vannak jóslóim. Első baba lesz, és ha minden igaz kislány...:) Kitartást mindenkinek...
2013. szept. 10. 11:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Én Dombóváron fogok szülni, tegnap erősen jóslóztam már azt hittem mehetünk :)

Boldog babavárást mindenkinek !!!

És várok még válaszokat :)

2013. szept. 11. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!