Kismamák akik 2 héten belül vannak kiírva, hogy vagytok? Izgultok? Féltek?
Szia
Én május 12-re vagyok kiírva, de a szonográfus szerint 3 héttel nagyobbnak tűnik a baba, úgyhogy én már egy hete várom, hogy kibújjon. Sok jelét eddig nem adta annak, hogy elindult volna kifelé... :) Múlt héten már 2 cm-re nyitva volt a méhszájam, reménykedtem, hogy nem kell a májusi 30 fokban egy óriásbébivel "szenvednem", de szerdán azt mondta a nőgyógyász, hogy teljesen zárt a méhszájam. Ezt nem tudom, hogy csináltam... Meggondolta magát a bébi. :) Mindegy, majd kibújik (vagy rosszabb esetben kiveszik), amikor ő úgy gondolja. :)
Izgulni igazából nem izgulok, szerintem ráérek majd ott és akkor megijedni. Kicsit már nyűglődős a vége, dagad a lábam, és állandóan folyik rólam a víz, de amúgy jól vagyok. És te hogy viseled? :)
Sziasztok.
Én csütörtökre(május 2-re)vagyok kiírva..köszönöm kérdésed a körülményekhez képest jól vagyok,leszámítva az állandó izzadást,kéz,csukló,alkar,boka,lábfej dagadást.Úgy fel tudok dagadni,hogy majd szét csattanok.
Én viszont a többiekkel ellentétben eléggé izgulok és félek is a szüléstől,de nincs más hátra mint előre,így is-úgy is meg kell szüljek,szóval próbálom magam össze szedni és csinálni.Ha van ami nyomja a lelkem akkor azt a férjemmel megbeszélem és már is jobban érzem magam :)
Nekem a jóslók azok már a 34.hét óta jönnek mennek,csak abban van változás,hogy most már egyre erősebbek,sokszor azt hiszem,hogy az már igazi fájás,de elmúlik egy idő után.Már most nagyon várom a szülést,mert már nagyon szeretném a kisfiamat a kezemben tartani,na meg persze a párom is nagyon szeretné már,ő már türelmetlenebbül várja mint én.Azt sajnos nem tudom,hogy a méhszájam nyitott-e már vagy sem,mert 28 hetesen nézték utoljára.Most is voltam kedden a kórházba Uh-on és annyit nem mondtak volna,hogy megnézik,hogy hol tartok már.Hát na mindegy.Tegnap reggel óta erős folyásom is van,ami sárgás-fehéres vizes folyás volt,ma reggel óta pedig színtelen nyálkás ragacsos,abban bízom,hogy hátha nyákdugó,de sajnos nem tudom,mert első baba lesz és még nem láttam nyákdugót.
És veled miújság kedves kérdező??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!