35 hetes kismamák mikorra vagytok kiírva? Október 9 valaki? milyen panaszaitok vannak? Izgultok már? Kisfiú v kislány? Első babámat várom csak kíváncsi vagyok
Én szombaton töltöm a 35 hetet . Okt 13 ra vagyok kiírva. Kisfiú, első baba. Már sokat fájdogál a hasam, a medence csontom, a derekam.. Holnap megyek az első NST-re. Egyébként minden rendben van, izgulni már nagyon izgulok, félek az ismeretlentől..
S Te hogy bírod , fiú vagy picilány lesz?
Én október 8-ra vagyok kiírva. Egyébként kisfiúnk lesz :) Már nagyon nagyon várjuk :) Első baba.
Szerencsére-amennyire féltem a terhességtől annyira jól viselem. A nyár sem jelentett semmilyen problémát. Nem híztam, nem vizesedek, az egyedüli amit negatívumként fel tudok hozni, hogy nehezebben alszom, zsibbad az oldalam, és néha légszomjam van... (kopp-kopp)
Izgulni nem izgulok, inkább néha olyan türelmetlenség jön rám :) De mindennel megvagyunk már, a kórházi cuccaimat kivéve, tehát bármikor jöhet :)
Arra vagyok kíváncsi h mekkora lesz, a 32 hetes UH-n tippelték 2200grammnak....
35hkm
Szia!
Én október 3-ra vagyok kiírva :)
Első kisfiamat várom. Ha sokat jövök megyek nagyon vizesedem, főleg a lábam, az ujjaim.. Melegben ráadásul alig kapok levegőt.. :D Pedig alig híztam valamit.
Én már jobban várom, hogy kint legyen, mint amennyire félek magától a szüléstől. Elég nehézkes vagyok, mint egy öreg néni :P
Kedves utolsó kommentelő, a 32 hetes UH.n nekünk 2475 grammra becsülték a babót,szintén elég kíványcsi leszek a méretére! :))
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!