29 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Izgultok már?
Szia:-) Igaz én 33 hetet fogom tölteni, de jóol vagyunk:-)
Van, hogy nagyon fájnak a lábaim és a kezeim is. Vízesedek is. Az alvás nehézkes, és a kisbabám 4 napja meg sem áll a mozgásban!:-)
Boldog babavárást!:)
Az alvás nekem is nehézkes már, éjszaka folyamatosan forgólodok.
Nektek is Boldog Babavárást!
Jól vagyunk, a meleget is egész jól bírom, ma szabin voltam, úgyhogy egész nap csavarogtam. A nagy fiam szeptemberben kezdi az ovit, rengeteg mindent kell beszereznem addig. Első körben elindultam vele 3/4 8-kor a bölcsibe, fél 2-kor értem haza. Kicsit pihentem, aztán 3-kor indultam érte, együtt mentünk benti szandit, ágyneműhöz méterárut venni,stb. 7-kor értünk haza.
Hogy őszinte legyek, most nagyon jól esik azért itt tespedni a kanapén!:)
De egyébként nagyon szerencsés vagyok, mert az előző terhességemet is ilyen jól viseltem, most is nagyon élvezem. Nem vizesedem, nincsenek keményedések, most jelent meg rajtam az első kiló.
Két dolog van ami annyira nem tetszik: éjjelente kezdek már én is kínlódni, így se jó, úgy se jó. A másik, hogy elkezdett a derekam fájdogálni. De egyelőre ez is csak éjszaka jelentkezik.
Izgulni? Még nem, arra még nincs időm :) talán majd ha már nem dolgozom, és a fiam is beszokott az oviba, és itthon leszek egyedül, na majd akkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!