38-39 hetes kismamák. Ti is nagyon izgultok már? Jól vagytok? Becsomagoltátok már a táskát, ha rohanni kéne?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 05:48
1/3 anonim válasza:
Nagyon izgulok:D Harmadik baba lesz, a fejecske már 2 hete be van ékelődve, a méhszáj 3111 volt utoljára. Sokat szenvedek a savtól. Már nagyon örülnék ha megszületne. A cuccom már készen áll, már csak melltartóbetétet akarok bele tenni. (van már bent de félek hogy kevés lesz)
Kérdező te mikorra vagy kiírva? Hogy érzed magad? Kész a cuccod? Én 10-ére vagyok kiírva.
39hkm.
2/3 anonim válasza:
1-es: én is 10-ére vagyok kiírva:) De nekem a bébi még semmi jelét nem adja, h születni akarna, méhszáj még zárva, ő meg még rendezkedik a pociban, esze ágában sincs beállni. Már 3600 gramm, szóval én nem bánnám, ha nem húzná az időt. Szerintem nekem tovább lesz benn, a családban szinte mindenkit túlhordtak. A kórházi táska kész, még pieperecuccokat kell betennem.
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok :)
Én május 13-ra vagyok kiírva, de császárral lesz a baba már a jövő héten. Izgulok.. Kicsit félek is, már jó lenne túl lenni rajta. Ma már ok nélkül el is sírtam magam. Nagyon érzékeny lettem, étvágyam sincs.
Kislányt vagy kisfiút vártok? Mi lesz a neve?
2013. máj. 3. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!