Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz elfolyás után...

Magzatvíz elfolyás után mennyi idő alatt kell beérni a kórházba?

Figyelt kérdés
Tőlünk 3percre van kocsival a kórház, ha nem zavaros a víz színe és minden redben van, lehet még fürdeni?
2013. márc. 8. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem zavaros, akkor ráértek kb 1 órán belül elindulni, de ez fájás függő is, nyilván ha eleve 5percesekkel indul valaki, akkor érdemes sietni. Egy tus simán belefér. De sztem a kórházban majd úgyis mondják, hogy menj zuhanyozni.
2013. márc. 8. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha a fürdés alatt zuhanyzást értessz, akkor igen.
2013. márc. 8. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:
ja, persze, nekem a fürdés a zuhanyzást jelenti.:) köszi
2013. márc. 8. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a kórházban folyt el a magzatvizem, de még zuhanyoztam utána (beöntés miatt), járkáltam, stb., majd kb. egy óra múlva (elfolyástól számítva) fektettek a vajúdóba, és akkor már mondták, hogy nem is kelhetek fel.
2013. márc. 8. 18:31
 5/7 Jubilee ***** válasza:
Nekem hajnali fél 6-kor folyt el a magzatvizem, a kisfiam viszont csak másnap hajnal 3.34-kor született meg. Fájások sem indultak be estig. Én zuhanyoztam, és szerintem 7 előtt mentünk a kórházba csak.
2013. márc. 8. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Elindultatok?
2013. márc. 8. 19:40
 7/7 A kérdező kommentje:
:) nem, nem azért kérdeztem. Sajnos, szerdára vagyok kiírva, de jöhetne hamarabb!
2013. márc. 8. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!