Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik ha a babáknak...

Mi történik ha a babáknak kevés a súlyuk?

Figyelt kérdés
20.heti uh-n voltak 354-358 grammosak az ikrek és 23.hetin pedig 524 volt mind a kettő és az orvos nem volt boldog....vissza rendelt 27.heten uh-ra....Itt élek angliába és sajnos nemtudom hogy hogy müködnek a dolgok szóval az lenne a kérdésem hogy szerintetek ha a következőn se lesz jó a súlyuk akkor befektetnek a kórházba vagy mi?

2015. máj. 12. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy szimpla babának a 23 heten 500grammnak kell hogy legyen(nyilván mem ez a szent írás) mi 23. Heten voltunk 4D es 580 grammosak voltak fejenként a csajok ( gravidat szedek)...es a genetikain is kb hasonló volt a súlyuk az enyeimnek mint a tiednek :)

Sztem nyugi, nincsen semmi baj a babáknak :) amugyis mivel nekik kisebb helyük van, nem fognak olyan gyorsan gyarapodni, sőt a végen meg lassabb lesz a gyarapodás mint a szimpla babaknal :)

29 hetes ikrekes kismama :)

2015. máj. 13. 06:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 35 hétre szültem az ikreket, akkor volt a kisebbik 1490 gramm. A műtét előtti 4D UH-on mondta a szonográfus, hogy megvan két kiló! Ennyit tévedett!

Szóval egy mérés nem mérés, és a gép ill. az ember is tévedhet.

A kisfiam egy hónapig volt koraszülött osztályon, de kezdetektől nagyon szépen fejlődött, és kb. másfél éves korára behozta az ikertestvérét, ma, 4 évesen pedig még nagyobb is egy centivel.

Ő állítólag azért lett kisebb, mert közös méhlepényből táplálkoztak, és az egyikük felén korábban elmeszesedett.

JÓ egészséget nektek!

2015. máj. 13. 06:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Teljesen jó súlyuk van a 23. héten, nem értem, ez miért lenne kevés. Ezen az oldalon sok hasznos információt találhatsz az ikrekről:

[link]

2015. máj. 13. 08:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagytok? Mennyivel és hány hétre születtek meg végül?
2017. jan. 19. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!