Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire káros az aszpartám?

Mennyire káros az aszpartám?

Figyelt kérdés

4 hónapos kismama vagyok és a vizet nem nagyon tudtam meginni,helyette Kékforrás citromos vizet iszom/ittam,ettől nem voltam rosszul,ami aszpartámot tartalmaz.

Lehet-e már valami baja a babámnak az aszpartámtól?

2015. máj. 8. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
35%
Idegméreg , inkább mást keress és mézet használj ha lehet .
2015. máj. 8. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

[link]

"Az aszpartám néhány mellékhatása: látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak."

Az előző válaszadóval értek egyet, válassz inkább mézet helyette, esetleg készíts magadnak citromos vizet otthon, legalább tudod mit raksz bele :D

2015. máj. 8. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Talán ez az eddigi legkorrektebb leírás.

[link]

Ha a cukorbevitel csökkentése miatt veszel édesítős italt akkor ha magad készíted, ne mézet használj, hanem természetes cukorpótlókat, mint a stevia, xillit, vagy az eritrit

2015. máj. 8. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!