9 hetes 3 napos terhes vagyok most! 8 hetesen voltam a Nőgyógyásznál Uh-án! Ott azt mondta a doki hogy a pete zsák akkorra amekkorának lennie kell de a magzat. Vetélés?
Azt te nem érzed, ahogy nő a petezsák. Max beképzeled.
Azért adott a doki 2 hetet, mert előfordulhat, hogy spontán nem indul meg a vetélés, ilyenkor kell a beavatkozás.
Azért drukkolok, hogy pozitív vége legyen!
8 hetesen mar kell lennie szivhangnak.
Ilyenkor szoktak sokan irni, hogy talan kesobb fogant, de ez nalad nem valoszinu, mivel a petezsakor a koranak megfelelo meretu.
Sajnalom.
"De akkor is ilyenkor már rég el kellett volna vetéljek nem?"
Nem. Nem mindig indul be az elhalt magzat kilökődése magától, ezért is lehet meghalni hullamérgezésben.
A hormonszinted pedig csak akkor fog leesni, ha már a testeden kívül lesz. Akkor se feltétlenül azonnal.
Idősebb terhességnél akár hetekig eltarthat. Nálad is lehetnek majd napok.
Nem feltétlenül megy el magától sajnos, vagyis egy idő után biztos, de van, hogy sokáig tart. Engem tavaly februárban műtöttek emiatt, nekem is kb. 5 hetesen megálltak a fejlődésben (ikrek voltak), 9 hét 5 naposan műtöttek meg, egy hónap alatt se vetéltem el. Még a műtét napján is szabályos volt mindkét petezsák, csak éppen üresek, mert az embriók felszívódtak. Sajnos ez ilyen.
Tudom, hogy ez most nehéz, de fel a fejjel, legközelebb nem lesz gond, azóta én is terhes vagyok újra, végig minden rendben volt eddig, és már a 30. hétben járok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!