Magzatmozgás lehet?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, és néha, főleg ülve érzek ilyen kisebb pukkanás jellegű érzést a hasamban. Mindig lent, de van, hogy középen, van hogy kicsit jobbra, vagy kicsit balra érzem. Lehet már a babamozgolódása lenne? Annyira minimális pillanat, hogy mire észbe kapok, már el is múlt.2015. márc. 25. 11:22
1/6 anonim válasza:
Szerintem lehet, föleg ha nem elsö baba.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is az lehet. Bár én csak 17 hetes körül éreztem, biztosan meg csak a 20. héten, de ugyan ezeket a pukkanásokat. Nálam teljesen kimaradtak ezek a pillangószárny csapkodások. Szívből gratulálok!! :)
3/6 anonim válasza:
Igen szerintem is őt érzed. Nálam is kb ekkor kezdődött, de nálam is olyan volt, hogy mire felfigyeltem rá, már nem is éreztem. Most már jobban és többet érezek belőle, de már alig várom, hogy rendszeresen mozogjon! :) Amúgy én a 16. hétben járok! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Még csak az első baba, ezért is furcsa (bár a hasam is jóval nagyobb, mint általában ilyen idősen). De mivel a bélmozgás nekem teljesen más érzés, ezért gondoltam, hogy lehet néha-néha már a picit érzem.
2015. márc. 26. 16:11
5/6 anonim válasza:
Szia,
16 hetes kismama vagyok, én is érzem a magzatmozgásokat és a védőnő meg is jegyezte hogy nagyobb hasam van mint kellene de a mérleg szerint pedig a legminimálisabbat (2 kg-t) híztam. Első baba ,aki eddig kihúzta, de ha nálad is minden szép és jó,akkor nincs semmi gond, azzal meg ne foglalkozz,kérlek, hogy a környezeted milyen "okosságokkal" riogat. A TE tested!
Nagyon boldog babavárást!
6/6 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy más is van így. Nekem első terhesség teljes mértékben. De..nekem is nagyobb a pocakom, engem azzal "piszkálnak", hogy tuti csak 1 baba van bent? :D Hát igen, UH szerint 1..de ő kis virgonc :)
2015. márc. 28. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!