FÁJDALMAS MAGZATMOZGAS! Ahogy mozog a pici bele szúr a huvelybe, az alhasam is megfeszul. A fájdalomtól megtorpanok, egy pillanat az egész es elmúlik? Mi lehet? Baj van?
Figyelt kérdés
Ugy erzem akkor faj amikor talán fordul egyet? Olyan érzés mintha minden fordulatkor leszakitana valamit. Állva borzasztó, ha ülök vagy fekszek (nem mozgok) akkor jobb. Máskor is volt ilyen elvetve de ma egész nap ez van. Másnak is volt? Gond lehet? Közben biztos h nagyon lent matat mert olyan mintha a holyagommal gyurmazna. Eddig minden rendben volt a vizsgálatokon.2015. márc. 22. 13:37
1/18 anonim válasza:
Front van, ezt a babák is megérzik, többet mozognak, szülés is több indul ilyenkor. Elképzelhető, hogy lejjebb van (nem írtad, hányadik hónapban vagy), ezért olyan pontokat nyom, amit eddig nem, a kerek méhszalag pillanatnyi megfeszülése (a mozgás miatt) okozhat a hüvelynél, a szeméremajkakban ilyen érzést. Feküdj le, ha úgy jobb.
Vannak jóslófájásaid?
2/18 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyenek, bár szerintem az már jóslófájás. D mivel első baba, csak tippelgetek.
3/18 A kérdező kommentje:
Igen azt elfelejtettem, 31 hetes vagyok. Ugy el van nehezulve a pocakom alja, kicsit megijedtem :( lehet az is h befordult? Eddig faros volt.
2015. márc. 22. 13:56
4/18 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is első, azert is parázok :D
2015. márc. 22. 13:57
5/18 anonim válasza:
Nekem első és második babával is akkor fájt leginkább, amikor befordultak. Első 35 hetesen, második 30 hetesen.
De amúgy mivel már ilyenkor nagyok, simán nyomhatják az idegeket, csontokat, úgyhogy tud ám nyilallni, fájni...
Egyszerűen már kevesebb a helyük, nekünk meg már kényelmetlenebb.
Általában nem jelent ez gondot, csak hát kellemetlen.
6/18 anonim válasza:
én is 31 hetes vagyok ,és érzek minden félét.néha fáj ,de inkább csak kellemetlen,pl mikor olyan mintha a bordám alá mászna ,vagy annyira lent matat hogy már ijesztö.és igen ,nyomhat idegeket stb.30-32.hétben a legaktívabbak ezt olvastam ,nálam bejött:)aztán lassan fogy a helyük így kevésbé fogjuk érezni.
7/18 A kérdező kommentje:
Igen, nálam is bejött, önmagához képest nagyon aktív a picur. Es tényleg nekem is néha annyira lent mocorog, mintha a combhajlatomban lenne 😃 neked mar befordult kedves utolso?
2015. márc. 24. 17:41
8/18 anonim válasza:
Szia! Nem paráztatásból mondom, de lehet jó lenne ha orvos ránézne a méhszájadra, biztos ami biztos. Nem olyan jó ha ennyire lent érzed. Csak egy rápillantás, semmi több. Minden rendben van biztosan, csak azért mégis.
9/18 A kérdező kommentje:
Igen, hétfőn mar megyek dokihoz. Remelem minden ok :)
2015. márc. 27. 16:57
10/18 anonim válasza:
6os vagyok ,õszintén szólva nem tudom hogy befordult -e (elsõ terhességem).jövõ héten megyek 32.heti uh-ra ,majd kiderül:) de arra tippelek ,hogy nem fordult még be ,mert esténként érzem hogy jönne fel a savam (torkomban érzem szinte,fúj) ,és egy kiadósabb étkezés után alig kapok levegõ.elvileg ezek a tünetek enyhülni fognak ha ugymond befordul.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!