Leírnátok pontosan, hogy milyen a keményedés? Hirtelen kemény lesz az egész pocak és aztán pár pillanat múlva teljesen elernyed?
31. héten járok, elég kicsi a picakom, szinte észre se lehet venni. De nekem csak fokozatosan lesz kemény, előbb egy kis részen, aztán a fél pocakom és csak utána az egész. És ugyanígy múlik is el, fokozatosan, sőt néha kisebb részen utána még percekig kemény. Néha pedig érzem, hogy a baba nyomja egy részen magát és utána kemény lesz az egész hasam.Lehet, hogy ez a baba inkább vagy ez is keményedés? Férjem szerint mivel kicsi a pocim lehet nem fér el és ezért nyomogatja magát. Néha eléggé tud fájni is, sugárzik le a.kereszcsontomba, meg mintha szétszakadnék.
Köszönöm a segítséget!
Szia!
Én úgy tudnám leírni a keményedést, hogy egyik pillanatról a másikra hirtelen olyan lesz a méh, mint egy medicinlabda. Legalább is nálam ilyen. Amit Te leírtál az nekem inkább a baba nyújtózkodására, fordulására hasonlít. Én akkor érzem ezt, amit leírtál mikor a hasam egyik oldaláról átfordul a másikra. :)
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!