Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20hetesen cx3100, gyakori...

20hetesen cx3100, gyakori fájó keményedés, görcsök. Kórházba kell menjek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap reggel véreztem egy kicsit,es 2x nagyon erősen begörcsöltem. Elmentem dokihoz,azt mondta 1ujbegynyire nyitva van a méhszájam, (3100) azt mondta ha nem mulnak a görcsök kórház,ha múlik 22én kell vussza mennem.Ma reggel is bekeményedett a hasam fél óráig kb,azóta gyakran keményedik,a hüvelyemből érzek kisebb görcsöket,és a meg akar jönni érzést. Pihenésre vagyok itélve és 3x2 magne b6. De semmit nem hat a magnézium. Mikor ilyedjek meg? Bár már most félek. Mentőt mikor hívjak? Várjak még vagy ne? A 6.héttől hematómám van,12.héten amnioszalagot találtak,ami eltünt,genetikán semmi rendelleneset nem találtak. Mégis félek a vetéléstől,kora szüléstől. 20hetes első baba

2014. okt. 16. 13:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nem múlnak a görcsök, mindenképp menj be! Milyen gyakran jönnek? Nekem a 32.héten (ikrekkel voltam terhes) jöttek, kb. 10 percenként és bementem. Megkaptam a tüdőérlelőt biztos, ami biztos, de szerencsére megszűntek a görcsök. 3-4 napig voltam bent. A 20. hét még nagyon korai! Én 100% hogy bemennék!!!
2014. okt. 16. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Èn a helyedbe most bemenèk, mèg nagyon kicsi, minimum 6hètig mèg jó lenne kihúzni.

Kicsit màs ok miatt èn is a 24 hèten befeküdtem, a vègèn 33 hetesen kellett kiveni, eddig bírtuk de ilyenkor minden nap szàmít. Ott figyelnek, rögtön t6dnak lèpni ès talàn a magnèzim infuzió is erősebb.

2014. okt. 16. 13:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan indulhatsz, én azt gondolom, valaki vigyen be. Az a magnézium jobb volna vénásan.
2014. okt. 16. 13:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszö
2014. okt. 16. 13:58
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem gyakoriak,olyan óránként nem erős de olyan 10 percig folyamatos. Amint apa hazajön indulunk is.

Még egyszer köszönöm :)

2014. okt. 16. 14:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Remélem nem lesz semmi gond! Majd írj, hogy mi van veled!
2014. okt. 16. 14:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Írj ha tudsz izgulok ertetek!!!
2014. okt. 16. 14:40
 8/12 Vilcsianyuja ***** válasza:

Igen, jobb lenne, ha kórházban kapnál magnézium infúziót. Mindenképp menjetek be, fél órán át tartó keményedés már nagyon nem jó. Lehet, hogy más izomlazító gyógyszert is kapsz.

Ha kiengednek (mert remélem, nem kell végig kórházban maradnod), akkor próbálj ki más magnézium készítményt, én Magnerot tablettát szedtem, de a Magnesolvot is nagyon dícsérik. És ténylegesen tartsd be a pihenést, ami ilyenkor szigorúan vízszintes helyzetben töltendő!

Kitartást, remélem, minden rendben lesz!

2014. okt. 16. 15:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Kitartá!Nekem korábban volt vérzésem és görcseim.3 hétig voltam kórházban,Magnerot,magnézium infúzió,vérzéscsillapító....A kórházban biztosnágban lesztek!
2014. okt. 16. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:
szia.én 24 hetesen nyíltam ki egy ujjnyira tömöm azóta is a magnéziumot, és sokat pihenek.nem fektettek be. majd írj, hogy mi a helyzet és ne idegeskedj, ne gondolj rosszra csak pozitívan. a kórházban minden rendben lesz veletek!35 hkm
2014. okt. 16. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!