FÁJDALMAS MAGZATMOZGAS! Ahogy mozog a pici bele szúr a huvelybe, az alhasam is megfeszul. A fájdalomtól megtorpanok, egy pillanat az egész es elmúlik? Mi lehet? Baj van?
Sziasztok. Köszönöm az érdeklődést. Hat nem túl jo hírek, meg mindig faros az en kis kukisom, a doki mar pedzegette is, hogy ha nem változik akkor császár :((((((( en nagyon nagyon drukkolok es egyben felek is, nagyon nagyon szeretnek szülni rendesen. Majd meglátjuk, elvileg befordulhat meg, bár azt mondta hogy szep méretes :)
Amúgy megrovidult a mehnyak, 2000-es, úgyhogy a lelkemre kötötte hogy feküdjek.
Minden más rendben van. Irt fel valami antibiotikumot, meg mondta hogy szedjem a magneb6-ot.
Kedves utolso, en is szarul vagyok, nekem is sok a savam, nagyon faj a keresztcsontom, vizesedek...plusz meg most ezek a nem jo hírek is :( kicsit elkeseredtem, majdnem el is pityeredtem a dokinal. :,(
Várom hogy veled mi újság, remelem jobb híreket kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!