Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » FÁJDALMAS MAGZATMOZGAS! Ahogy...

FÁJDALMAS MAGZATMOZGAS! Ahogy mozog a pici bele szúr a huvelybe, az alhasam is megfeszul. A fájdalomtól megtorpanok, egy pillanat az egész es elmúlik? Mi lehet? Baj van?

Figyelt kérdés
Ugy erzem akkor faj amikor talán fordul egyet? Olyan érzés mintha minden fordulatkor leszakitana valamit. Állva borzasztó, ha ülök vagy fekszek (nem mozgok) akkor jobb. Máskor is volt ilyen elvetve de ma egész nap ez van. Másnak is volt? Gond lehet? Közben biztos h nagyon lent matat mert olyan mintha a holyagommal gyurmazna. Eddig minden rendben volt a vizsgálatokon.

2015. márc. 22. 13:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
En is jövő heten megyek a 32.-re. Akkor pont egy idősek vagyunk :) es te nem izgulsz azon h mikor fordul mar be?
2015. márc. 27. 19:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia! megkérdezhetem, hogy minden rendben van?
2015. márc. 30. 17:39
 13/18 anonim ***** válasza:
izgulok ezer dolog miatt :) de az az igazsag hogy csunya szavakkal elve mar nagyon elegem van ,varom hogy megszulessen a fiam mert nagyon szenvedek ,erdekes modon 1-2. trimeszterben semmi gondom nem volt ,azt leszamitva ,hogy kicsit erzekenyebb voltam.na most minden ,nem alszom ,hanyingerem van ,mar a sav ,ha egyhelyben allok az ajulas kerulget ,egyfolytaban pisilek ,nincs kedvem semmihez ,iszonyatosan faj a szemerem csonton ,de ugy atlagosan mindenem.:( van ,hogy elsirom magam mar.te hogy viseled ?irok majd hogy milyen eredmenyeim lettek!csutortokon megyek dokihoz.
2015. márc. 30. 18:10
 14/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Köszönöm az érdeklődést. Hat nem túl jo hírek, meg mindig faros az en kis kukisom, a doki mar pedzegette is, hogy ha nem változik akkor császár :((((((( en nagyon nagyon drukkolok es egyben felek is, nagyon nagyon szeretnek szülni rendesen. Majd meglátjuk, elvileg befordulhat meg, bár azt mondta hogy szep méretes :)

Amúgy megrovidult a mehnyak, 2000-es, úgyhogy a lelkemre kötötte hogy feküdjek.

Minden más rendben van. Irt fel valami antibiotikumot, meg mondta hogy szedjem a magneb6-ot.

Kedves utolso, en is szarul vagyok, nekem is sok a savam, nagyon faj a keresztcsontom, vizesedek...plusz meg most ezek a nem jo hírek is :( kicsit elkeseredtem, majdnem el is pityeredtem a dokinal. :,(

Várom hogy veled mi újság, remelem jobb híreket kapsz!

2015. márc. 31. 18:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Koraszülött lett, akinek ilyen fájdalmai vannak, menjen dokihoz.
2017. jan. 28. 17:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Kitartás Kedves, a lényeg, hogy minél hamarabb haza tudd vinni a Picikédet! Próbálj tejet csiholni és vele lenni amennyit lehet, meg pihenni. KITARTÁS? MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!
2017. jan. 30. 14:04
 17/18 anonim ***** válasza:
BOCS! Most látom, egy éves a kérdés.... Remélem, hogy jól túljutottatok rajta!!!!
2017. jan. 30. 14:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen, már lassan két éves lesz :) nehéz volt az eleje, de már minden rendben! Köszönöm a jókívánságokat, neked is minden jót!
2017. febr. 1. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!