Mit jelent az, hogy a magzat medencevégű fekvésben van?
Figyelt kérdés
Ez rendellenesnek számít?2015. máj. 7. 17:38
1/8 anonim válasza:
Szülés beindulásáig nem rendellenes. Azt jelenti, hogy sejhajjal előre van, nem fejjel előre (ahogy születni szokás). Befordulhat bármikor. Ha az utolsó pillanatban sem, akkor többnyire császár lesz a vége.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm gyors választ!Én most készülök 4D-ultrahangra 21 hetes vagyok nem fog befolyásolni semmit,hogy medencevégű fekvésben van és nem fejfekvésű?Mármint a videón látható lesz mindene pl: arca?
2015. máj. 7. 17:48
4/8 anonim válasza:
Nem ezen múlik, hogy látható-e az arca. Ilyenkor még általában medencevégű fekvésűek.
Ennek majd szülés előtt 1-2 héttel lesz jelentősége, ugyanis ha nem fordul meg, akkor császároznak (a legtöbb kórházban nem mennek neki a farfekvéses hüvelyi szülésnek).
5/8 anonim válasza:
Szia! Nekem pl. a 16. héten fejvégű volt,aztán pár nappal később medencevégű. A 18 hetes uh-on szintén medencevégű.a 24 hetesen már fejvégű. Aztán a következő ultrahang a 32. héten van,de előtte mentünk 4D-re a 30. héten,ott megint medencevégű volt sajnos. A 32 hetesen is és azóta is ugyanúgy érzem mocorogni,szóval nem hiszem,hogy megfordult volna. Majd hétfőn kiderül,akkor megyek a 38 hetes uh-ra.
6/8 anonim válasza:
És mikor látták medencevégűnek? Csak mert lehet, hogy mire hazaértél már nem is úgy volt. :) Ilyenkor még bőven van helyük, forgolódhatnak kedvükre. Naponta többször pózt váltanak. Egyébként az UH-on látottakat ez nem befolyásolja.
7/8 A kérdező kommentje:
medencevégű volt a 12-hetes uh és az 18-hetesen is!Köszönöm a válaszokat :)
2015. máj. 8. 15:20
8/8 anonim válasza:
Attól még nem valószínű, hogy a kettő közötti időben is végig úgy volt, és hogyha legközelebb mész, akkor is úgy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!