11 hetes terhesen elvetélhetek a fizikai bántalmazásól? Érez ebből a magzat valamit?
Miért bántjátok ti is??? Mennyi sok tökéletes ember basszus.....nagyon rossz emberek vagytok!!!
Biztosan nem olyan egyszerű,hogy csak megy és feljelenti. Húzódhat bármi a háttérbe. A gyerekhez minden nőnek joga van és nem biztos,hogy rosz anya és a körülmények is rosszak.
Kedves kérdező!
Biztosan nincs baj...ha lenne akkor nagy a valószínüsége barnáznál,véreznél de vigyázz magadra.
Én ajánlom ha nagyon aggódós vagy vegyél egy magzati szívhangfigyelőt, (angelsound) már 3-4E lehet kapni a neten. Én imáfom és használom minden nap.
Minden jót neked és kitartást.
15h kismama
Jó,a azért álljunk meg, ha ez megtörtént a kérdezővel én megértem, hogy nem nagy kedve van ezeket a kommenteket olvasni, ebbe nem gondoltok bele? Sajnos nagyon sok nővel megtörténik, hogy bántalmazzák, de tartva a férjtől nem mennek rendőrségre.
Persze, valóban nem szépen fogalmazott, de ha fennáll ez a helyzet, és még itt sem veszik komolyan, szerintem én is kiborulnék, meg Ti is. És persze, azt gondoljuk, hogy mi már az orvosnál lennénk, de nem vagyunk a helyében, és nem tudjuk, hogy belőnünk mit hozna ki ez a helyzet.
Kérdező, mindenképpen menj el orvoshoz, azért nem kis dolog amiket írsz, reméljük, hogy nincs semmi baja a babádnak, de jobb lenne meggyőződni erről.
És egyébként pedig remélem összepakolsz és elmenekülsz attól aki ezt tette veled.
És tényleg fordulj a rendőrséghez.
Nem, ettől valószínűleg nem lesz baja.
De a jövőtök érdekében tényleg el kellene hagynod ezt az embert. Aki egyszer megteszi, megteszi másodjára, meg harmadjára, és megteszi a gyerekkel is.
Sajnos, mindenféle tünet, vérzés, fájdalom nélkül is elhalhat a magzat. :(
Tényleg jobb lenne, ha csináltatnál egy uh-t, hogy megnyugodj és a saját szemeddel lásd, nincs baja.
Tudom, hogy nagyon nehéz, de próbálj meg valakitől segítséget kérni és valahogy elhagyni ezt az embert. Persze, lehet idegesnek lenni, meg vitatkozni, meg sok minden, de egy terhes nőt verni, lökdösni... az emberi viselkedés legalja!
Mi lesz, ha legközelebb nem lesz alattad a kanapé? A terhességed előrehaladtával egyre sérülékenyebbek lesztek, legközelebb nem biztos, hogy azt írhatod, az oldaladat, a hasadat nem érte ütés. Eddig sem volt tekintettel az állapotodra, ezután sem lesz. Meg fog verni újra és újra, ő nem gondol a születendő gyermekre. Neked kell rá gondolnod!
Legalább a baba érdekében fontold meg, hogy lépések teszel és kilépsz ebből a bántalmazó kapcsolatból! Gondolj bele, mi lesz akkor, ha nem bírja a csecsemő sírását? Őt is két méterről a kanapéba dobja?
Kívánom neked a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!