Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogyás az utolsó trimeszterben?

Fogyás az utolsó trimeszterben?

Figyelt kérdés

31 hetes terhes vagyok és kb 3 hete heti fél kg-ot fogyok. Pedig nem diétázom, nem éhezek.

Eddig mindig minden héten felszedtem valamennyit, normál súlyról indultam, aztán feljött 12 kg és most fogyok.

Volt már valakivel hasonló, nem gond ez, mit tudtok róla?

2015. máj. 16. 05:58
 1/3 anonim ***** válasza:
azt olvastam ,hogy normalis sot a vege fele elvileg a baba is veszit s sulyabol ,en 32. hettol kb 37.ig tartottam a sulyom ,aztan lejott masfel kg 39khm.
2015. máj. 16. 08:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is fogytam a 30. héttől a végéig 3 kg-t (+ mivel a baba ez alatt még hízott, többet). Nálam nem volt semmi gond, de mondtam az orvosnak, hogy mi a helyzet, todott róla, szerintem Te is mindenképpen mondd neki, mert ki tudja hogy nem jelezhet-e ez valami problémát is (csak az orvos :).. ).
2015. máj. 16. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én kórházba voltam 10 napig szülés előtt, (császáros voltam és addig vártunk míg megindul a szülés magától!) A kórházban fogytam ez idő alatt 5 kg-ot! Nekem nem mondták, hogy gond lenne, minden rendben volt a babával és velem is! :)
2015. máj. 16. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!