Alvásproblémák az utolsó trimeszterben - ki hogy kezeli?
Első terhességem alatt nagyon jól aludtam, még az utolsó hetekben is.
Most a második babámat várom, és az eleje óta rosszul alszok. Az elején sokat kellett pisilnem éjjel, aztán a második trimeszterben úgy égett a gyomrom, hogy nem tudtam vízszintesben megmaradni, és most vagyok 36 hetes, és csak rosszabb és rosszabb napról napra. Mindenem fáj, óriási a hasam, fáj a csípőm, így nem tudok oldalt aludni, másképp meg nem lehet...
S mindemellett a nagyobbik lányom minden nap fél 6-kor kel.
Hát őszinte leszek...nagyon fáradt vagyok! De ennek ellenére sem leszek estére álmos, és ennek ellenére sem tudok elaludni könnyen. Ja, és igen, éjjel megint 4-5x kell mennem pisilni.
Kicsit már szét vagyok esve. Alig várom, hogy visszakapjam a testem. :)
Én holnapra vagyok kiírva. Ezeket az utolsó heteket túl kell élni. Én most ott tartok,hogy 20percnél tovább nem tudok aludni. Vagy fáj valami,vagy pisilni kell :D
Ha csak a feszültség miatt nem tudsz aludni,segíthet egy pohár meleg tej,vagy roibos tea lefekvés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!