Mennyire normális a fogyás az első trimeszterben?
Még az első trimeszterben vagyok. Nagyon sokat vagyok rosszul. Étel undorom van. Ha kívánok egy ételt akkor abból pár falatott letudok enni ami bent marad.
Viszont, ha nem kívánom és úgy eszek mert tudom, hogy ennem kell, akkor az nem marad meg bennem.
8 kg ment le. Igaz van is miből de aggaszt ez, hogy normális e. Az első két terhességemnél nem voltam rosszul.
Persze, hogy normális, főleg, ha van felesleg rajtad.
Én is fogytam 4 kilót az első 3 hónapban, rajtam is volt némi felesleg, így még örültem is neki.
Ha alapvetően fogynod kell, és rosszul is vagy, akkor normális, és jó is (a nagy súlyfelesleg nehezíti a terhességet)
Annak viszont aki vaságyastól 40 kiló veszélyes is lehet a fogyás.
Nem mondtad mennyi idő alatt ment le a 8 kiló, de az első trimeszter a 12. héten véget ér, szóval nagyságrendileg heti 1.5-2 kilót buktál? Az brutál sok, gyakorlatilag a te súlyoddal ez azt jelenti, hogy közel 0 tápanyagot vittél be. Az egészséges fogyásra fogyókúra alatt azt szokták mondani, hogy max. heti fél kiló, efölött nem tesz jót.
Szóval kétségbe ne ess, mert szerintem még nincs miért, de én a helyedben beszélnék a nőgyógyásszal. Komoly gondod nincs, a problémát nyilván a rosszullét okozza, azt meg rendbe tudják szedni. Ha máshogy nem megy kórházban, de megoldható a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!