Mennyire normális a fogyás az első trimeszterben?
Még az első trimeszterben vagyok. Nagyon sokat vagyok rosszul. Étel undorom van. Ha kívánok egy ételt akkor abból pár falatott letudok enni ami bent marad.
Viszont, ha nem kívánom és úgy eszek mert tudom, hogy ennem kell, akkor az nem marad meg bennem.
8 kg ment le. Igaz van is miből de aggaszt ez, hogy normális e. Az első két terhességemnél nem voltam rosszul.

Én is fogytam vagy 3 kilót eddig, szerintem sokan. 167 centihez voltam 65 kiló. Nem érzem kövérnek magam de van bőven pocakom, mindig oda rakódik a zsír. Étvágyam nincs és nem is merem magam tele enni mert hányingerem lesz.
8hk

én az első 18 hétben lefogytam 10 kilót, úgy, hogy 61 kg - 175 cmről indultam...
Elég borzasztó látvány volt, de a babára nem volt kihatással. nagyon rosszul voltam, rengeteget hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!