Utolsó trimeszterben lévő kismamik, nektek is van, mikor olyan erősen rug a baba, hogy már fáj? 32 hetes kismami
Én 29 hetes vagyok, nagyokat rúg, néha kellemetlen de nem fáj kimondottan (egyelőre...)
Néha olyan érzés mintha a hasbőrömet húzná, az nagyon fura.
Igen,van,nekem sokszor volt,hogy úgy feszítette magát,hogy vonyítottam,mert olyan érzés volt,mintha szét akarna szakadni a hasam.A rúgások még csak-csak,inkább mikor "tágítani" próbálta a benti helyet magának,az volt nagyon fájdalmas.Naponta csinálta a végén,olyankor megkapaszkodtam a fájdalomtól,és elkezdtem artikulálatlanul vonyítani.Persze próbáltam visszafogni magam,de mikor a párom meghallotta,vigyorogni kezdett,és mondta,hogy a gyerek farkast csinál az anyjából...
Remélem a következő nem lesz ennyire aktív,beérném az átlagos mocorgásokkal,rúgásokkal.
Ami tapasztalat:a fiam ugyanolyan kemény legény lett,örökmozgó vasgyúró,mint bent volt.
:)
Üdv!
Nekem is nagyon szokott fájni. Főleg mikor rugdos, forgalódik vagy rosszul helyezkedik és nyomja a bordáim. Az olyan érzés mintha kiakarná valaki tépni a bordáim és levegőt is elég nehezen kapok. Sőt van hogy a szívemnél is erős folyamatos fájdalom van. Na akkor tekergek próbálom rá venni hogy legyen kedves arrébb fáradni :)
32hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!