Aki 2. vagy 3. trimeszterben veszítette el a babáját, tudja miért történt? Mik voltak az előzmények, mi miatt halt el a baba?
Előzmény nem volt.
Az orvosok mondták, hogy elszivárgott a magzatvíz, ezért megfulladt, mondták, hogy beteg volt, ezért életképtelen, de szó esett róla, hogy a köldökzsinór folytotta meg. Szerintem még az orvosok is találgattak.
nem volt előzmény, 25. héten megindult a szülés, fájásokkal, azt mondták gyenge a méhszájam, és nagyon gyorsan kinyílt, nem lehetett megállítani. 18 napot élt a babám.
Egy ismerősömnek levált a méhlepény a 32. héten, vérezni kezdett, rögtön be is ment a kórházba, de már nem volt szívhangja a babának.
Egy másiknál 40. héten szülés közbeni komplikáció miatt, orvosi hiba miatt halt meg a baba.
2 hete volt vetelesem a 18-ik hetben. Pecsetelessel kezdodott, bementem a korhazba. Ott tartottak, egyre jobban vereztem, gorcsoltem. Majd a 3-ik napon elment a magzatviz es megszultem kisfiunkat aki elt, de azonnal meghalt szuletese utan. Elozmeny nem volt abszolut! A magzat vegig egeszseges volt es jol fejlodott! Szuleteskor is tokeletes volt.
Elozo terhessegem 2 eve tokeletes volt es gyonyoru lanyunk szuletett. Nincs ra magyarazat miert veteltem el!
Borzaszto dolog ez! Most itthon szenvedek, mert belovellt a tejem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!